Vezi noile produse blazon ESET: NOD32 Antivirus 6 si Smart Security 6

Miercuri, 16 Ianuarie 2013, ora 07:16
2899 citiri
Vezi noile produse blazon ESET: NOD32 Antivirus 6 si Smart Security 6

ESET, liderul in protectia proactiva digitala - ce dezvolta tehnologii multiplu premiate de mai bine de 25 ani, anunta lansarea produselor sale blazon: ESET Smart Security 6 si ESET NOD32 Antivirus 6. ESET Smart Security 6 reprezinta o solutie de securitate all-in-one, in vreme ce ESET NOD32 Antivirus 6 este o solutie antivirus puternica si rapida.

Noua generatie asigura o detectie superioara a infiltrarilor, stergere imbunatatita si scanare mai rapida datorita noului motor de scanare actualizat. Clientii au apreciat tehnologia ESET in ultimii 25 de ani in special datorita detectiei rapide si sigure, iar acestea sunt caracteristici definitorii in continuare. In plus, aplicatia ESET Social Media Scanner este oferita standard cu ESET Smart Security 6 precum si cu ESET NOD32 Antivirus 6, protejand impotriva amenintarilor de pe Facebook.

"Departamentul de dezvoltare ESET a depus un efort intens pentru a reproiecta intregul motor de scanare, care este nucleul central al tuturor produselor ESET. Acum, datorita procesarii mai rapide pe care o ofera acest motor, scanarea in sine este mai eficienta. Aceste produse incorporeaza o noua generatie, a treia, a tehnologiilor ESET ThreatSense®, precum si ThreatSense.Net® Advanced Heuristics cu LiveGrid®", spune Pavel Luka, ESET Chief Technology Officer.

O alta parte importanta din sfera noutatilor tehnologice oferite este stergerea malware imbunatatita. Foarte multa atentie a fost dedicata adresarii unor familii malware foarte dificil de eliminat, rezultand un modul de stergere complet restructurat, mai eficient in eliminarea continutului malware, progres confirmat de catre laboratoarele independente de testare AV-Comparatives.

"Scorul de 86 puncte obtinut de ESET in testul pentru inlaturarea continutului malware, din cadrul ultimei evaluari AV-Comparatives **, plaseaza solutiile ESET V6 (versiunea 2013) printre produsele de top in privinta inlaturarii codului malitios. Aceasta imbunatatire si ratele crescute de detectie evidentiaza angajamentul continuu luat de ESET pentru cerrcetare si dezvoltare", spune Andreas Clementi, presedinte AV-Comparatives.

ESET Social Media Scanner protejeaza utilizatorii retelelor sociale in fata continutului malitios, inclusiv in cadrul profilului, peretelui cu postari, mesajelor private sau fluxului de stiri, chiar si atunci cand utilizatorul nu este conectat. Daca o infectie este descoperita, o notificare soseste prin email, astfel incat se pot lua actiuni imediate. Aplicatia protejeaza de asemenea prietenii utilizatorului in fata link-urilor malitioase, verificand peretele acestora. Pentru mai multe detalii legate de scanerul media va rugam sa accesati http://www.eset.com/social-media-scanner.

Functia Anti-Theft ajuta la localizarea laptopurilor pierdute si face posibila monitorizarea activitatii de pe dispozitivele pierdute sau furate, in vreme ce introducerea unui modul Anti-Phishing dedicat ofera protectie complexa impotriva furtului de identitate digitala.

Potrivit studiului global Online Security Brand Tracker Survey*, protectia impotriva site-urilor concepute pentru tentative de phishing este cea mai apreciata functie suplimentara de securitate de catre utilizatorii de computere, la nivel global 68% din acestia considerand-o o functie importanta, in vreme ce protectia impotriva furtului de date este considerata a treia facilitate, in ordine importantei, pe care trebuie sa o ofere un produs antivirus. In cel mai recent test efectuat de catre AV-Comparatives **, ESET Smart Security 6 a fost evaluat drept unul din cele mai eficiente produse, blocand aproape 94% din amenintari. Modulul dedicat Anti-Phishing inclus in solutiile ESET versiunea 6 are acces la o baza extinsa de date, in care site-urile de acest tip sunt adaugate, precum si la baza de date care le contine pe cele raportate continuu de catre utilizatorii ESET, via http://phishing.eset.com.

Functia Anti-Theft a fost apreciata si ea in majoritatea cazurilor, 546 milioane de respondenti considerand ca este o facilitate suplimentara foarte utila pentru stergerea sau blocarea datelor stocate in cazul in care notebook-ul este furat sau pierdut, precum si pentru localizarea dispozitivului in astfel de circumstante. Studiul confirma ca majoritatea utilizatorilor, aproape 80% la nivel global, au nevoie sa isi protejeze datele si dispozitivele portabile pe traseu, pentru ca isi utilizeaza frecvent notebook-urile pentru a se conecta la internet.

"Noi, cei din echipa ESET, nu dorim sa cerem bani in plus clientilor nostrii pentru ceea ce consideram a fi o parte integranta a unui concept complex de securitate personala. Suntem printre primii producatori care, in loc sa il ofere ca o aplicatie de sine statatoare, am adaugat in produs noul modul antifurt fara nici un extra cost" declara Ignacio Sbampato, ESET Chief Sales and Executive Officer.

Ambele produse din versiunea 6 au primit certificarea Windows 8 si afiseaza logo-ul "Windows 8 Compatible".

Selectia unor caracteristici si beneficii oferite de catre ESET Smart Security 6

Anti-Theft- Monitorizeaza automat laptopul lipsa si ii afiseaza pozitia pe harta pe baza retelelor vizibile Wi-Fi in raza carora intra online.

Modul Anti-Phishing - Protejeaza utilizatorul in fata tentativelor de furt a informatiilor si datelor sensibile, precum numele de utilizator, parolele, credentialele bancare, de catre site-uri web care fraudulos se pretind a fi site-uri legitime.

Firewall Personal - Nu lasa utilizatorii neautorizati sa acceseze computerul si sa beneficieze de datele sensibile. Utilizatorii pot cumpara online fara griji, pot efectua tranzactii bancare online sau pot accesa retelele sociale.

Control Parental - Va ajuta sa pastrati siguranta navigarii copiilor online, blocand categorii de site-uri in functie de varsta.

Scanare in stare Idle - Executa scanari in profunzime atunci cand computerul nu este utilizat, conservand performanta sistemului si depistand orice amenintari potentiale aflate in stare inactiva, inainte ca acestea sa provoace daune.

Selectia unor caracteristici si beneficii oferite atat de ESET NOD32 Antivirus 6 cat si de ESET Smart Security 6

ESET Social Media Scanner - Protejeaza in fata continutului malitios utilizatorii retelor sociale si prietenii lor conectati, verificand profilul, peretele si zona fluxului de stiri, precum si mesajele private.

Antivirus si Antispyware - Asigura protectie proactiva impotriva tuturor tipurilor de amenintari online/offline si previne raspandirea continutului malware catre alti utilizatori.

Scanare Cloud-powered - Mareste viteza scanarilor introducand in liste albe fisierele sigure in baza reputatiei pe care o au acestea in baza ESET.

Scanare in timpul descarcarii fisierelor - Micsoreaza timpul de acces la fisiere scanandu-le in timpul procesului de descarcare.

Pentru mai multe informatii despre produse si o lista completa de caracteristici si beneficii va rugam sa accesati ESET Smart Security 6 si ESET NOD32 Antivirus 6.

* Online Security Brand Tracker wave 7 reprezinta un proiect global de cercetare care masoara performanta pe care oau brandurile din categoria produselor de securitate, in segmentul utilizatorilor casnici. Studiul este reprezentativ pentru 1.3 miliarde de utilizatori de internet de pe sase continente.

Obiectivul lui este sa stranga date despre situatia curenta si tendintele de pe pietele cheie; se obtin astfel informatii si interpretari care ajuta activitatile de vanzari si marketing ale ESET, precum si dezvoltarea produselor. Numarul tarilor incluse in studiu afost de 49; studiile au fost derulate de InSites Consulting (Belgia) pe esantioane online de respondenti, cu analize conduse de United Consultants (Slovacia) in perioada aprilie - mai 2012.

** AV-Comparatives, Single Product Test, Ianuarie 2013: http://www.av-comparatives.org/

Despre ESET

Fondata in 1992, compania ESET este un furnizor global de solutii de securitate pentru consumatori finali si companii. Compania este un pionier si continua sa conduca in industria detectiei proactive de amenintari informatice. ESET NOD32 Antivirus detine recordul mondial de distinctii Virus Bulletin "VB100 Awards," fara sa rateze vreodata detectia unui singur virus sau vierme informatic, chiar de la inceputul efectuarii acestor teste in 1998.

Compania ESET a fost nominalizata ca una dintre cele mai inovatoare companii din Europa in cadrul HSBC European Business Awards 2011 si detine numeroase distinctii din partea AV-Comparatives, AV Test si alte organizatii. ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security si ESET Cybersecurity pentru Mac sunt utilizate de milioane de utilizatori globali si sunt printre cele mai recomandate solutii de securitate din lume.

Compania are sediul central in Bratislava (Slovacia), cu centre de distributie regionale in San Diego (U.S.), Buenos Aires (Argentina), si Singapore si birouri in Sao Paulo (Brazilia) si Praga (Republica Ceha). ESET are centre de cercetare in Bratislava, San Diego, Buenos Aires, Singapore, Praga, Kosice (Slovacia), Cracovia (Polonia), Montreal (Canada), Moscova (Rusia) si o retea extinsa de parteneri in 180 de tari.

Despre Axel Soft IT Group

In Romania, distribuitorul exclusiv al solutiilor de securitate ESET este compania Axel Soft IT Group, a carei retea de parteneri distribuie solutiile ESET la nivel national. Axel Soft IT Group asigura pentru toate produsele ESET suport tehnic 24/24 ore, 7 zile pe saptamana, in limba romana, fara costuri.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#produse ESET noi, #ESET NOD32 Antivirus 6, #ESET Smart Security 6 , #stiri it-c