Profitati de oferta Last minute de la LINK Academy si economisiti 650 de euro

Advertorial
Joi, 23 August 2018, ora 17:45
12126 citiri
Profitati de oferta Last minute de la LINK Academy si economisiti 650 de euro

Inca nu e prea tarziu sa va mai bucurati de vara! Profitati de aceasta oferta speciala Last minute, rezervati-va un bilet spre perfectionarea in IT si economisiti pana la 650 de euro. Grabiti-va, oferta este valabila pana la sfarsitul lunii august!

In timp ce multi tineri se lupta sa-si gaseasca un loc de munca, cei din domeniul IT au la dispozitie nenumarate oportunitati din care sa aleaga.

Castiga in fiecare luna si pana la cateva salarii medii (chiar si incepatorii castiga lunar in jur de doua salarii medii) si nu sunt nevoiti sa astepte dupa un loc de munca, locul de munca ii asteapta pe ei.

In Romania, numarul de anunturi de angajare in IT este in crestere constanta, astazi aproximativ fiecare al cincilea anunt de angajare este destinat IT-istilor. Aceste date statistice sunt cel mai bun indicator al faptului ca cine detine cunostintele si abilitatile practice necesare poate sa castige foarte bine.

Mai mult, ca sa lucrezi in IT nu ai nevoie de o diploma de facultate. De fapt, aproximativ 70% din programatorii (cei mai bine platiti experti in IT) din intreaga lume activeaza fara o diploma de facultate in acest domeniu. Ca sa lucrezi in IT, ai nevoie doar de cunostinte practice. Acestea sunt cele mai importante si pot fi dobandite de catre oricine, indiferent de experienta anterioara.

De cat timp aveti nevoie pentru a incepe o cariera (de succes) in IT?

Ca sa beneficiati de o educatie recunoscuta pe plan international si sa incepeti o cariera in IT, aveti nevoie de un sistem educational care va dura cel putin 12 luni si care, indiferent de cunostintele anterioare, va va asigura tot ceea ce va trebuie pentru primul job. In general, alte cursuri care dureaza doar cateva luni nu va pot garanta cunostintele necesare pentru a intra in lumea IT-ului.

Cursurile IT specializate, intensive si concentrate pe predarea cunostintelor practice, sunt cel mai bun mod de a dobandi competente care va vor asigura, imediat dupa finalizarea scolarizarii, un loc de munca bine platit unde veti castiga lunar chiar si sume de cinci cifre.

Cea mai practica scoala pentru ocuparea unui loc de munca in domeniul IT

La noi in tara, dar si in tarile vecine, LINK Academy formeaza de ani de zile cu succes oameni pentru cele mai bine platite joburi din ziua de astazi. LINK Academy este singura institutie din tara autorizata de Departamentul de Examinare Internationala Cambridge si alte trei companii IT lider din lume, pentru formarea cursantilor conform unui program avansat de tehnologia informatiei.

Certificatele Cambridge, Microsoft, Zend, Oracle si Adobe sunt doar cateva dintre numeroasele certificate pe care le puteti obtine gratuit dupa finalizarea scolarizarii la LINK Academy, iar acestea vor fi biletul vostru pentru calatoria in lumea IT-ului.

Programare, design, administrare IT... Voi alegeti

Cursantii LINK Academy pot alege intre sase programe IT importante. In functie de domeniul IT care va atrage cel mai mult, puteti deveni expert in programare, administrarea retelelor, design, IT business, design 3D si CAD sau in dezvoltarea aplicatiilor mobile. Orice veti alege, nu veti da gres. Oricare dintre aceste profesii va garanteaza un job excelent si salarii mari - chiar de la inceput.

Aveti oportunitatea sa alegeti si modul in care veti frecventa cursurile. Pe parcursul scolarizarii, aveti la dispozitie peste 70 de calculatoare in sali de clasa dotate modern, proiectate conform standardelor Cambridge University.

Daca vreti o libertate mai mare in timpul studiului sau nu puteti sa fiti prezenti fizic in salile de clasa, obtineti toate competentele si diplomele asigurate de LINK Academy prin invatamantul la distanta, prin intermediul internetului - din orice oras sau tara, cu ajutorul sistemului nostru unic de invatamant la distanta (Distance Learning System) pe care il dezvoltam de peste 20 de ani.

In aceasta vara va puteti schimba viata!

Daca in anul care vine investiti in scolarizarea la LINK Academy, vara viitoare veti putea sa lucrati la proiectele proprii, dar si sa profitati de ceea ce ati invatat deoarece multi cursanti de la LINK Academy incep sa castige chiar din timpul scolarizarii.

Profitati de aceasta oferta unica Last minute si incepeti sa va faceti bagajele pentru cea mai importanta calatorie din viata dumneavoastra - calatoria catre un viitor sigur.

Grabiti-va, numarul de locuri este limitat!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
#LINK Academy cursuri IT, #cursuri programare , #stiri it