Cadouri de Craciun: Cele mai bune oferte la tablete

Duminica, 23 Decembrie 2012, ora 08:43
3854 citiri
Cadouri de Craciun: Cele mai bune oferte la tablete
Foto: mobilebroadband.net

Tabletele au castigat rapid teren in tara noastra, astfel ca din ce in ce mai multi romani isi doresc un astfel de dispozitiv.

Iar pentru cei care au asteptat promotiile de Craciun pentru a face o astfel de achizitie, Ziare.com a intocmit o lista ce cuprinde tablete care se afla la reduceri in aceasta perioada.

Vodafone are in oferta Samsung Galaxy Tab2 7.0, de 16 GB. Tableta are un ecran de 7 inch, cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli, un procesor dual core de 1 GHz, un sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich si camera video de 3 MP. Principalele caracteristici pentru afaceri sunt functia de email, GPS integrat, sincronizare PC si vizualizarea de documente. Are o greutate de 345 g si o grosime de doar 10,5 mm.

Pretul de achizitie este de 119 euro, la un abonament de 19 euro pe luna.

De asemenea, operatorul mai ofera tableta proprie Vodafone Smart Tab2, produsa de Lenovo, cu sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich si procesor de 1 GHz. Dispozitivul are un display de 7 inch, cu o rezolutie de 1200 x 600 pixeli, are o grosime de doar 11,5 mm si o greutate de 400 g.

Tableta este gratis, la un abonament de 19 euro.

Orange ofera iPad Mini la 288 euro, tot la un abonament de 19 euro. Tableta are un ecran de 7,9 inch, camera foto de 5 MP, memorie interna de 16 GB si inregistrare video HD.

"Sora" mai mare, noua tableta iPad cu Retina Display, de 9,7 inch, costa 432 de euro, pentru acelasi abonament. Greutatea este de 662g, iar grosimea, de 9,4 mm. Procesorul este dual-core A6X cu grafica quad core, camera foto are 5 MP, iar capacitatea de stocare este de 16 GB.

emag.ro are in oferta PadFone Station Asus, cu procesor Qualcomm Snapdragon S4 8260A Dual-CoreTM de 1,5GHz. Ecranul este multi-touch si are o diagonala de 10,1 inch. Tableta este compatibila Wi-Fi, 3G si functioneaza cu sistemul de operare Android 4.0. In plus, oferta include husa si un stylus. Pretul este de 2.599 lei.

De asemenea, la promotie se afla tableta Allview Alldro 3 Conect cu procesor Cortex A9 de 1,0GHz, ce are un ecran de 9,7 inch, memoria interna este de 4GB. in plus, tableta este compatibila Wi-Fi, 3G, GPS si functioneaza cu sistemul de operare Android 4.0. Pretul este de 1.099 lei.

evomag.ro ofera tableta Google Nexus 7, cu procesor NVIDIA Tegra 3 Quad-core de 1,2 GHz, care functioneaza cu sistemul de operare Android 4.1 si are un ecran LED-backlit IPS LCD de 7 inch, o memorie interna de 16GB si este compatibila Wi-Fi la pretul de 1.099 lei.

Si tableta ASUS TF300T-1A116A Transformer este la promotie, astfel ca o puteti cumpara pentru suma de 1.649 lei. Dispozitivul are un procesor Nvidia Tegra 3 Quad-Core de 1,2GHz, ssitemul de operare este Android 4.0, ecranul capacitiv Multi-Touch are o diagonala de 10,1 inch, iar memoria interna este de 32GB.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
O filială a gigantului american Google, Mandiant, avertizează joi, 18 aprilie, într-un raport, cu privire la activităţi ale unei grupări de hackeri cu legături cu spionajul rus, Sandworm,...
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare pentru imagini, denumită JPEGli, care promite să revoluționeze modul în care fotografiile sunt afișate și gestionate pe internet....
#oferte tablete Craciun, #tablete cadouri Craciun, #tablete promotie Craciun , #tableta