Gadgetul zilei: O tableta performanta, pentru cei pretentiosi

Vineri, 18 Octombrie 2013, ora 07:37
2538 citiri
Gadgetul zilei: O tableta performanta, pentru cei pretentiosi
Tech News

Un nou model de tableta vine sa completeze gama produselor pe segmentul high-end, acolo unde utilizatorii nu au ca argument de achizitie pretul mic, ci caracteristicile hardware ale produsului.

Producatorul taiwanez Acer a prezentat noul model al liniei de tablete Iconia. Accer Iconia W4 vine cu un display IPS de 8 inchi, avand tehnologia Zero Air Grap, care imbunatateste parametri precum claritatea si luminozitatea.

Iconia W4 ofera pe partea software Windows 8.1 preinstalat. Modelul dispune de un procesor Intel Atom quad-core, cu o frecventa de 1,8 GHz.

Ecranul tabletei are format 16:10 si suporta rezolutii de pana la 1280x800 pixeli. Tehnologia The Zero Air Grap elimina spatiul dintre ecranul de sticla si display-ul IPS, atenuand in acest fel efectul de orbire, scrie PC World.

Tableta dispune de doua camere foto, una frontala de 2 MP si alta pozitionata pe spate, de 5 megapixeli, cu functia autofocus. Inregistreaza video la 720 p, cu 60 de cadre pe secunda (fps) sau 1080 p la 30 fps.

Bateria are o autonomie de 8 ore in regim de redare video si 10 ore in regim de navigare Internet, multumita caracteristicilor energetice imbunatatite ale procesorului Intel Atom. Modelul dispune de porturi HDMi si micro-USB.

Acer Iconia W4 va fi disponibil pe piata din SUA inca din aceasta luna, la un pret de precomanda de 330 dolari pentru configuratia care include 32 GB memorie interna, sau 380 dolari pentru varianta cu 64 GB memorie interna. Cumparatorii primesc, de asemenea, un pachet Microsoft Office Home si Student Edition 2013.

Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
#Acer Iconia W4 lansare, #Acer Iconia W4 pret, #tablete vanzare preturi, #preturi tablete, #acer iconia w4, #tablete performante , #tableta