Noile tablete pregatite de Samsung pentru anul 2014

Vineri, 20 Decembrie 2013, ora 21:34
2924 citiri
Noile tablete pregatite de Samsung pentru anul 2014
Foto: connect.ro

Compania Samsung pregateste o noua tableta, care va fi lansata la inceputul anului viitor. Mai mult, pasionatii de gadgeturi vor avea de ales dintre trei astfel de modele.

Tableta Galaxy Pro va avea trei versiuni, alaturi de un nou model Galaxy Tab 3, care va fi si el lansat in primul trimestru din anul 2014, scrie cnet.com. Cele trei modele ale tabletei Galaxy Pro sunt Galaxy Tab Pro 8.4, Galaxy Tab Pro 10.1 si Galaxy Note Pro 12.2. Ele vor dispune de tehnologia LTE si vor avea implicit conexiune Wi-Fi.

Culorile in care ele vor fi disponibile sunt alb si negru. Variantele cu afisaj de 8,4 si 10,1 inchi vor avea un spatiu de stocare de 16 GB. Cea de 12,2 inchi va avea un spatiu de stocare de 32 GB. Varianta Galaxy Tab 3, cu ecran de 7 inchi, va oferi utilizatorului doar o conexiune 3G, ea fiind o varianta ieftina, adica de 100 de euro.

Modelul Galaxy Tab 3 va fi primul lansat, mai exact in a doua saptamana din ianuarie. Modelele Galaxy Tab Pro 8.4 si Galaxy Note Pro 12.2 vor fi lansate in a doua, respectiv a treia saptamana din luna februarie. Procesorul pe care Samsung il va folosi ar putea fi unul quad-core de 2,3 GHz Snapdragon 800, cu o memorie RAM de 3 GB.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#tableta samsung galaxy note, #procesor quad core memorie ram , #tableta