O tableta surprinzatoare, produsa de Samsung ca e-book reader

Vineri, 22 August 2014, ora 07:20
4600 citiri
O tableta surprinzatoare, produsa de Samsung ca e-book reader
Foto: digitaltrends.com

Concurenta pe piata e-book readerelor este acerba, iar celebra companie Barnes&Noble nu a reusit sa tina pasul cu Amazon. O noua lansare pregatita alaturi de Samsung ii poate da insa un avantaj major.

Barnes&Noble a anuntat in trecut ca nu va mai produce seria Nook, dar ca va lucra alaturi de Samsung la modelul Galaxy Tab 4 Nook, scrie digitaltrends.com. Cele doua companii au lansat deja noul gadget, in cadrul unui eveniment desfasurat in orasul american New York.

Fata de tableta Samsung Galaxy Tab 4, aceasta are unele optiuni adaugate, ele fiind specifice marcii Nook. Greutatea ei este mai mica decat a produsului concurent Amazon Kindle Fire HDX 7. In comparatie cu iPad Mini, e-book readerul Galaxy Tab 4 Nook e insa mai gros, dar mai usor datorita plasticului din care e facuta carcasa si a ecranului mai mic.

Programul de operare e unul Android, special adaptat pentru un e-book reader. Afisajul de 7 inchi (rezolutie 1280 x 720 pixeli) si procesorul quad-core de 1.2 GHz sunt completate de o memorie RAM de 1,5 GB, iar camera foto din spate dispune de 3 megapixeli.

Cea din fata este de 1,3 megapixeli. Cititorul are un buton special care il duce direct spre cartea dorita. In plus, el beneficiaza de recomandari de lectura facute pe baza unui algoritm special al producatorului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#tableta samsung galaxy tab 4, #gadget samsung galaxy tab, #nook samsung galaxy tab 4 , #tableta