Top 10 cele mai bune tablete de la Mobile World Congress (Galerie foto)

Vineri, 02 Martie 2012, ora 19:22
3194 citiri
Top 10 cele mai bune tablete de la Mobile World Congress (Galerie foto)
Foto: en.wikinoticia.com

Marile companii IT si-au prezentat cele mai noi tablete in cadrul Mobile World Congress 2012, unele dintre ele reprezentand o alternativa viabila la iPad-ul produs de Apple, care a dominat, in ultimii doi ani, aceasta piata.

Astfel, firme precum Samsung, Asus, Sony, Toshiba sau Fujitsu si-au aratat cele mai recente tablete, cu care spera sa cucereasca aceasta piata din ce in ce mai competitiva.

Publicatia IB Times a realizat un top ce cuprinde cele mai bune tablete lansate la MWC 2012.

1. Asus Transformer Pad Infinity

Dintre gadget-urile prezentate de Asus la MWC 2012, Transformer Pad Infinity are toate sansele sa se impuna pe piata, datorita ecranului HD cu rezolutie de 1920x1200 pixeli si al camerei de 8 megapixeli, montata in spate. Dispozitivul ruleaza cu sistemul de operare Ice Cream Sandwich OS, insa inca nu se stie ce pret va avea.

2. Samsung Galaxy Note 10.1

Samsung a oferit publicului noua tableta Galaxy Note, care are un ecran de 25,4 cm, un procesor Exynos, realizat de Samsung si mai are in dotare un stilou. Nu au fost dezvaluite nici data lansarii, nici pretul.

3. Toshiba Excite 10 LE

Aceasta tableta va fi lansata pe 6 martie si va costa 530 de dolari. Dispozitivul este foarte subtire, avand doar 7,7 mm grosime si cantareste 535 grame. Excite 10 LE are un ecran de 25,4 cm, cu o rezolutie de 1280x800 pixeli, o memorie interna de 16 GB si ruleaza cu sistemul de operare Android 3.2, care va fi actualizat ulterior.

4. Asus Padfone

Asus Padfone este un dispozitiv inovator, reprezentand o combinatie intre mai multe dispozitive. Ecranul de 25,4 cm al tabletei este conectat la o tastatura si la un smartphone, fara de care nu poate functiona. Desi greutatea totala este de 724 de grame, gadget-ul poate fi manevrat destul de usor.

5. Sony Tablet P

Tableta va fi lansata pe 4 martie, la un pret de 400 de dolari si va fi compatibila cu reteaua 4G. Dispune de un ecran de 14 cm, care are o rezolutie de 1024x480 pixeli si de o memorie interna de 4 GB. Desi are un design unic, Sony Tablet P nu are sanse prea mari de a provoca o adevarata isterie, la fel ca iPad.

6. Asus Transformer Pad 300

Desi ecranul HD al Pad 300 nu este la fel de performant ca cel al Infinity, aceasta tableta de la Asus are un procesor extrem de rapid quad-core si ruleaza cu sistemul de operare Android 4.0. De asemenea, are radio 3G si o memorie interna de 15 GB.

7. Fujitsu Stylistic M532

Tableta are incorporat revolutionarul procesor Tegra 3 quad-core, o memorie interna de 16 GB, radio 3G si ruleaza cu sistemul de operare Android 3.2. Inca nu se stie data oficiala a lansarii si pretul.

8. Samsung Galaxy Tab 7.7 LTE

Samsung Galaxy Tab 7.7 are un pret de 500 de dolari si este compatibil 4G. Tableta are un sistem de recunostere in infrarosu, deci poate functiona ca o telecomanda. In plus, dispune si de tehnologia extrem de performanta pentru ecran Super AMOLED Plus.

9. Samsung Galaxy Tab 2 10.1

Aceasta actualizare a versiunii Samsung Galaxy Tab 10.1 nu aduce decat mici imbunatatiri, cum ar fi faptul ca esste putin mai usoara si mai subtire.

10. Toshiba AT270

Tableta are un ecran de 19,6 cm, o rezolutie de 1280x800 pixeli, un procesor quad-core si ruleaza cu un sistem de operare Android 4.0. Iar daca pretul va fi unul mic, atunci acest dispozitiv va avea toate sansele sa devina destul de popular.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană a anunțat recent că va investiga programul TikTok Lite, suspectând că acesta poate avea un impact negativ asupra sănătății mintale a utilizatorilor. Programul, care...
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
#lansare tablete MWC, #lansare tablete Mobile World Congress, #tablete 2012, #tablete noi , #tableta