Vrei tableta de Paste? Vezi ce preturi a stabilit Iepurasul

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 07:20
5177 citiri
Vrei tableta de Paste? Vezi ce preturi a stabilit Iepurasul
Foto: Protectyourbubble

Daca doriti sa va innoiti de Paste cu o tableta, in loc de traditionalele haine, trebuie sa stiti ca magazinele de profil au promotii in aceasta perioada.

Astfel, la Orange, tableta Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus are un pret special de Paste, de 99 de euro, la achizitia impreuna cu incheierea unui abonament nou.

In plus, primiti cadou un pachet de accesorii in valoare de 144 de euro, care include o tastatura dedicata, o coperta din piele si un set auto.

Tableta are un ecran de 7 inch, procesor Dual Core de 1,2 Gh, 1 GB de memorie RAM si functioneaza pe baza sistemului de operare Android 3.2 Honeycomb. De asemenea, dispune de conectivitate Bluetooth si Wi-Fi, GPS, EDGE, 3G si HSDPA.

Nu in ultimul rand, Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus are o capacitate de stocare de 16 GB, ce poate fi extinsa pana la 32 GB printr-un card SD.

Vodafone are la promotie tableta Smart Tab 10, la pretul de 199 de euro, cu abonament la Internet extra, pentru acces la viteze de 21,6 Mbps, in limita a 6 GB pe luna.

Vodafone Smart Tab 10 are 11,4 mm grosime, un ecran de 10 inch, cu rezolutie 800 X 1280. Camera principala, de 5 MP, inregistreaza in format HD, la o rezolutie de 720p, tableta avand si o camera frontala de 2 MP.

Memoria interna, de 16 GB, poate fi extinsa la 32 GB, prin intermediul unui card de stocare, iar tableta are un procesor Qualcomm dual-core, cu viteza de 1,2 Gh.

O alta tableta de la Samsung, Galaxy Tab 10.1, care are, dupa cum o indica si numele, un ecran de 10,1 inch, este la oferta la eMag. Astfel, pretul este scazut cu 300 de lei, pana la 2.000 de lei.

Aceasta versiune are procesor Tegra 2 Dual Core cu viteza de 1 Ghz, 16 GB memorie interna, in timp ce ecranul poate sa redea video full HD. De asemenea, are doua difuzoare si doua camere foto, una de 2 MP in fata si una de 3 MP in spate.

Tableta Allview AllDro 3 are un pret de numai 899 de lei, redus de la 999 de lei, la PC Garage. Aceasta este dotata cu un ecran de 10 inch, cu rezolutie de 1024 X 768 pixeli, memorie RAM de 500 MB si capacitate de stocare de 4 GB, care poate fi extinsa la 32 GB.

Camera web are 0,3 MP, iar tableta are autonomie de 6 ore, potrivit producatorului.

Din acelasi magazin, puteti cumpara, cu o reducere de 12 la suta, tableta Asus Eee Pad Slider, ce beneficiaza de o tastatura integrata, transformandu-se, daca doriti, intr-un mic netbook. Ecranul de 10,1 inch suporta multitouch, iar tableta are un procesor Tegra Dual Core de 1 Ghz.

De asemenea, este dotata cu un port USB, unul HDMI mini, cititor de carduri SD si boxe stereo. Camera foto din spate are 5 MP, iar cea web, din fata, 1,2 MP. Pretul de vanzare este de 1.923 de lei.

Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
#promotii tablete Paste, #pret special tablete, #Samsung Galaxy Tab, #Asus Eee Pad Slider , #tableta