3 site-uri de ajutor in domeniul medical

Marti, 06 Septembrie 2016, ora 14:41
2673 citiri
3 site-uri de ajutor in domeniul medical
FOTO: pr-media-blog.co.uk

O institutie medicala are nevoie, pentru a functiona corespunzator, de ajutor din partea unei palete largi de companii, de la producatori de medicamente, masinarii medicale, la comercianti de aparate de cafea. Pe langa echipamentele medicale absolut necesare, exista, insa, si alte cateva accesoriii si servicii fara de care activitatea personalului medical s-ar putea desfasura cu greutate.

Pentru ca treaba sa mearga ca pe roate intr-un spital, dotarile institutiei medicale trebuie puse la punct pana in cele mai mici detalii. Astfel, de la aparatele medicale de maxima importanta, medicamente, pansamente si produse de uz chirurgical, la banalele aparate de cafea, toate trebuie sa existe intr-un centru medical.

Va prezentam 3 site-uri de ajutor in domeniul medical:

1. Dispotrading.ro

Personalul medical petrece, aproape fara exceptie, foarte multe ore in picioare. De aceea, o pereche de papuci medicinali Dispo Trading, cumparati de pe site-ul cu acelasi nume, dispotrading.ro, pot fi de mare ajutor. Sabotii medicinali sunt creati special pentru persoanele care stau in picioare o mare parte din zi. Acestia trebuie sa fie confortabili si sa ofere un suport corespunzator piciorului.

Pe dispotrading.ro se gasesc mai multe modele de saboti medicali, de culoare alba, realizati din piele sau microfibra, la preturi foarte bune. Papucii medicinali Dispo Trading sunt confectionati astfel incat sa realinieze laba piciorului si sa amortizeze socul din timpul mersului, dar si sa imbunatateasca circulatia, diminuand astfel riscul aparitiei unor probleme ortopedice.

2. Koding.ro

In spitale, este foarte important ca laptopurile sau calculatoarele folosite sa fie intotdeauna in functiune. Koding.ro pune la dispozitie toata tehnologia necesara pentru nevoile unei firme, indiferent de domeniul de activitate al acesteia, fiind o companie care ofera servicii IT de externalizare, securitate, solutii cloud profesionale si echipamente IT utile in orice imprejurare, cum ar fi laptopuri si calculatoare performante. Eficienta si rapida, echipa Koding ofera un site complex, dar usor de accesat, pe care potentialii clienti pot gasi toate informatiile necesare.

3. HQCafe

Cum programul medicilor presupune, in cele mai multe cazuri, multe ore lucrate fara pauza, cafeaua este o necesitate. HQCafe.ro este site-ul unei firme specializate in vanzarea si montarea automatelor de cafea care comercializeaza, pe langa aparate de cafea, si cafea capsule de la brand-uri precum Lavazza, Kimbo si Bialetti, cafea prajita espresso si cafea verde macinata.

Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
#site uri dedicate sistemului medical, #site domeniu medical , #tehnologie