Camere de supraveghere video pentru locuinta si afacerea ta!

Advertorial
Vineri, 22 Decembrie 2017, ora 12:11
17754 citiri
Camere de supraveghere video pentru locuinta si afacerea ta!

Siguranta si securitatea in propria casa este de nepretuit, de aceea puteti achizitiona linistea si siguranta sub forma celor mai recente sisteme de supraveghere video.

Alegerea camerelor de supraveghere este o etapa destul de complexa, deoarece acestea au foarte multe specificatii importante, de care trebuie sa tineti cont. In primul rand, camerele analogice HD, printre care camerele HDCVI, HDTVI, AHD, trebuie sa fie compatibile cu DVR-ul si invers.

Comod.ro este importator de camere de supraveghere si accesorii, oferindu-va cele mai bune preturi pentru aceste produse.

Camere de supraveghere disponibile in oferta comod.ro:

  • camere de interior
  • camere supraveghere exterior
  • camere analogice
  • camere de supraveghere AHD
  • camere de supraveghere HDTVI
  • camere de supraveghere IP
  • camere exterior speed dome PTZ

Camerele de tip Dome sunt cele recomandate pentru locuinte, fiind usor de montat in colturile casei sau chiar ascunse. Acestea se pot monta fara probleme si la exterior.

Camerele de tip Speed Dome se monteaza la exterior si ofera un set complet de tehnologii. Acestea se pot roti la 360 de grade, au lentile mari cu zoom motorizat pe distante foarte lungi, iar senzorii IR amplasati in ea pot oferi imagini pe timp de noapte pana la distante foarte mari, chiar si de 200 m.

Solutiile care se bazeaza pe camere de supraveghere speed dome PTZ, sunt recomandate pentru spatii mari interioare sau exterioare acolo unde exista de obicei si unul sau mai multi operatori care se ocupa cu supravegherea live.

Camere de tip PTZ (Pan Tilt Zoom) sunt cele mai flexibile camere de pe piata, deoarece ii ofera utilizatorului posibilitatea de a misca camera atat pe orizontala, cat si pe verticala si de a mari sau de a micsora imaginea.

Camerele de tip Bullet sunt folosite in general la exterior, au carcase de dimensiuni mai mari in care sunt integrate mai multe functii.

AHD sau Analog High Definition reprezinta cea mai noua solutie utilizata in sistemele de supraveghere, fiind o tehnologie de inalta rezolutie. A aparut din dorinta de a obtine imagini de inalta definitie (HD) avand in vedere ca pe sistemul standard analog rezolutia maxima acceptata este 960H si de a rezolva limitarile de distanta ca in cazul solutiei HD-SDI

Rezolutia este principala caracteristica a camerelor de supraveghere video. Ea reprezinta rezolutia unui cadru din inregistrarea video si implicit numarul de pixeli din care este formata aceasta, cu cat rezolutia este mai mare, cu atat vom avea mai multe detalii in imaginea obtinuta.

Tipul obiectivului determina metoda de reglare a distantei focale. In cazul lentilelor fixe unghiul ramane fix, neavand posibilitatea reglarii. In cazul lentilelor varifocale, exista posibilitatea reglarii atat a unghiului de vizualizare, cat si a focalizarii, insa doar manual.

Un alt tip de camere este cel al camerelor de supraveghere ascunse. Sunt camere de dimensiuni foarte mici, care pot fi ascunse in diverse obiecte de uz casnic, cum ar fi un ceas, un ursulet de plus sau un detector de fum. De regula, aceste camere sunt dotate cu detector de miscare si sunt destinate celor care isi doresc o supraveghere discreta.

Pentru clientii care vor sa testeze anumite modele de camere de supraveghere, avem si un show-room in Bucuresti, la sediul firmei noastre. Aici vom putea decide impreuna ce tip de camere de supraveghere se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#camere supraveghere interior , #tehnologie