DreamHack 2014: Pasionat de gamming? Cel mai mare festival digital din lume revine la Bucuresti

Sambata, 08 Februarie 2014, ora 21:10
1423 citiri
DreamHack 2014: Pasionat de gamming? Cel mai mare festival digital din lume revine la Bucuresti
Foto: Arhiva

DreamHack Bucuresti, cel mai important eveniment de sport electronic, se intoarce la Bucuresti, pentru al doilea an consecutiv.

"Timp de doua zile, intre 26 si 27 aprilie, Bucurestiul va fi kilometrul 0 al gamingului", anunta organizatorii, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Evenimentul din acest an va include turnee pentru mai multe jocuri video precum Dota 2, League of Legends (LoL), FIFA 14, StarCraft II sau SuperStreet Fighter IV.

DreamHack inseamna jocuri, Internet de mare viteza, sport electronic, turnee internationale, competitii dedicate spectatorilor, tombole si concursuri, costume tematice (cosplay), tehnologii de ultima generatie, comunicare si divertisment digital, arata sursa citata.

Evenimentul este organizat de catre ComputerGames.ro si va include turnee pentru cele mai in voga jocuri video ale momentului, fie ele pe PC sau pe consola.

"Pasionatii de Dota 2 nu vor duce lipsa de activitate intre 26 si 27 aprilie. Evenimentul va gazdui un turneu international de Dota 2 pe echipe (DreamHack Bucuresti 2014 Invitational) si confruntari 1 vs. 1 dedicate spectatorilor", mentioneaza organizatorii.

Totodata, fanii jocului League of Legends (LoL) vor putea asista la a doua editie a Cupei Liceelor, unde cele mai bune patru echipe din Romania vor lupta pentru premiile puse in joc.

La fel ca editia de anul trecut, calificarile pentru participarile in playoff vor fi organizate online, mai multe informatii despre inscrieri si desfasurarea meciurilor urmand sa fie dezvaluite in curand pe site-ul evenimentului.

In plus, pasionatii de League of Legends se vor putea inscrie la randul lor in confruntari 1 vs. 1 dedicate spectatorilor.

Cel mai mare festival digital din lume, la Bucuresti - poti veni si tu sa te joci!

La eveniment se vor mai desfasura turnee de FIFA 14, Hearthstone si Super Street Fighter IV, iar spectatorii vor avea sansa sa-i vada in actiune pe cei mai buni jucatori de StarCraft II din lume, in cadrul DreamHack Open. Organizatorii transmit si ca intregul eveniment va fi transmis atat online, cat si pe TV.

In zona High-Tech, organizatorii precizeaza ca vizitatorii vor putea testa cele mai noi tehnologii: SteamBox, prototipul Steam Controller, dar si gadget-uri si console de ultima generatie.

Biletele pentru DreamHack Bucuresti 2014 s-au pus in vanzare si pot fi achiztionate online. Preturile biletelor variaza intre 34,99 si 299 RON.

D.R.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#cel mai mare festival digital, #festival digital Sala Polivalenta, #festival digital DreamHack , #tehnologie