HiCan - patul dotat cu tehnologie avangardista (Galerie foto)

Vineri, 06 Ianuarie 2012, ora 16:05
8421 citiri
HiCan - patul dotat cu tehnologie avangardista (Galerie foto)
Foto: Il Giornale del Lusso

Designerul Edoardo Carlino a realizat HiCan - un pat rezultat din amestecul intre tehnologie si mobilier de dormitor - un produs original, cu inalt standard de confort si oportunitati multimedia.

Ideea lui Carlino, catapulteaza clasicul pat cu baldachin, din secolul al XVI-lea, intr-o matrice ultramodera, a tehnologiilor de avangarda, cu obiectivul de a sigura un maxim de confort si divertisment multimedia, relateaza Il Giornale del Lusso.

Modelul HiCan se doreste in acelasi timp o veritabila opera de arta contemporana, pornind de la designul adoptat, in alb si negru, urmand liniile esentiale si continuand cu forma sa de ansamblu, conturand un pat cu aspect futurist, similar unei navete spatiale in miniatura.

HiCan este dotat cu monitor tv glisant, conectat la un proiector JVC Full HD si la o consola Xbox 360, cu sistem audio asigurat de un Home Theatre prezentand patru boxe cu subwoofer, iar computerul incorporat dispune de webcam si acces la Internet.

Inalta tehnologie nu se rezuma insa la instrumentele hardware de avangarda: gratie colaborarii cu firma italiana Nottinblu, HiCan e dotat si cu saltea "inteligenta", in masura sa se adapteze perfect la structura anatomica a utilizatorului, garantand un somn odihnitor.

Pentru izolarea patului de lumina si zgomotele externe, HiCan dispune si de un sistem de draperii Somfty, controlate electronic cu ajutorul unei telecomenzi centralizate, care asigura si interactiunea cu toate celelalte dispozitive din dotare.

Pretul unui astfel de articol de mobilier nu este insa la indemana oricui, ridicandu-se la 45 de mii de euro, la care se adauga sumele corespunzatoare unor dotari suplimentare optionale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor, inițial disponibilă exclusiv pe telefoanele Pixel 8, la întreaga serie Galaxy S24 și alte dispozitive Android. Mișcarea demonstrează...
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
#HiCan pat lux avangardist, #par HiCan , #tehnologie