Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Iata gadgeturile ideale pentru activitatile in aer liber din primavara aceasta!

Advertorial
Joi, 04 Aprilie 2019, ora 11:57
5649 citiri
Iata gadgeturile ideale pentru activitatile in aer liber din primavara aceasta!

Primavara deja s-a instalat confortabil, astfel incat conditiile meteo deja permit desfasurarea in confort a activitatilor in aer liber. O iesire la gratar, un weekend la pescuit, o dupa-amiaza cu bicicleta in oras, alergarile de dimineata in parc, strabaterea cararilor de munte si multe alte bucurii pe care le-am amanat toata iarna sunt acum la discretia noastra.

Pentru a face activitatile preferate in aer liber chiar mai placute, un aport considerabil il pot avea gadgeturile potrivite. Aceste dispozitive inteligente si portabile te vor ajuta sa pornesti distractia, sa pastrezi comunicarea cu cei dragi sau sa iti monitorizezi si depasesti obiectivele sportive, astfel incat fiecare iesire in aer liber sa fie o experienta minunata. Daca vrei sa descoperi cateva gadgeturi potrivite pentru tine, in randurile de mai jos vei gasi 5 dispozitive care s-ar putea dovedi ideale in anumite situatii.

1. Boxa portabila Polk Audio Boom Swimmer Jr.

Aceasta boxa face parte din categoria de gadgeturi pregatite pentru orice provocare. Pe langa sunetul puternic si clar, boxa Bluetooth are o carcasa din cauciuc care o protejeaza de socuri, praf, murdarie si apa, astfel incat o vei putea folosi in orice activitate in aer liber. In plus, sistemul ingenios de prindere te va ajuta sa o legi, prinzi, montezi, asezi, lipesti si sprijini de orice doresti, chiar daca o vei expune la conditii "vitrege" de utilizare.

2. Kit 4in1 lentile universale pentru smartphone

Daca pana acum credeai ca pozele pe care le faci cu noul tau smartphone nu ar putea fi mai bune, te inseli, iar acest kit de lentile iti va deschide noi oportunitati uimitoare. Din seria gadgeturilor pentru pasionatii de fotografie, acest set pentru telefon include 3 lentile pentru camera principala si una pentru camera fata (selfie), care iti vor oferi cadre deosebite de fiecare data cand vei dori sa apesi declansatorul.

3. Baterie externa portabila 17.400 mAh Premium

Singurul mic neajuns al gadgeturilor pe care le folosesti zilnic sau ocazional este faptul ca bateria trebuie reincarcata regulat, astfel incat vei avea nevoie si de o baterie externa performanta, cu care sa mentii in functiune orice dispozitiv portabil. Acest model de acumulator extern de capacitate mare va putea sa iti ofere multiple cicluri de reincarcare, iar tu te vei bucura de muzica preferata sau de functiile telefonului pentru un timp mult mai indelungat.

4. Smartwatch K89 Monitor Cardiac, Pedometru, Anti Lost, Sleep Monitor

Acest ceas ultraperformant este accesoriul ideal pentru sportivii care abia au asteptat temperatura potrivita pentru a incepe antrenamenentele in aer liber. Pe langa toate functiile de comunicare ale unui smartwatch clasic, acest model are o greutate de numai 78 de grame si dotari de ultima generatie, care il vor transforma in antrenorul tau personal de fitness, fiind printre cele mai practice gadgeturi pentru sport.

5. Casti Bluetooth sport

Daca tot "s-a dat startul" activitatilor sportive in aer liber, atunci pe lista de gadgeturi potrivite putem adauga si o pereche de casti fara fir performante si cu design elegant. Fie ca alergi in parc, mergi cu bicicleta sau faci orice alt tip de activitate sportiva afara, aceste casti vor fi accesoriul ideal. Pe langa sunetul clar si materialele de calitate din care sunt confectionate, aceste casti asigura o autonomie de pana la 8 ore de ascultare continua. In plus, acest model de casti este ergonomic, iar reincarcarea bateriei va dura cel mult 2 ore.

Fie ca vrei sa faci un cadou inspirat, fie ca vrei sa te "inarmezi" cu cele mai performante accesorii si dispozitive pentru activitatile in aer liber, sutele de gadgeturi de pe GadgetWorld.ro iti vor oferi posibilitati neliminate de distractie, la cele mai bune preturi!

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#gageturi activitati aer liber, #Smartwatch K89 Monitor Cardiac, #baterie externa portabila, #Casti Bluetooth sport , #tehnologie