Intrarom & Genesys au primit premiul pentru "Cea Mai buna Utilizare a unei solutii tehnologice"

Advertorial
Marti, 11 Aprilie 2017, ora 16:01
8430 citiri
Intrarom & Genesys au primit premiul pentru "Cea Mai buna Utilizare a unei solutii tehnologice"

Intrarom, filiala din Romania a Intracom Telecom, a anuntat astazi ca a primit premiul "Best Use of Technology Award - pentru proiectul de Contact Center de la Raiffeisen Bank" impreuna cu partenerul sau, Genesys.

Intrarom si Genesys au ajutat la Raiffeisen Bank Romania sa ofere clientilor sai o experienta imbunatatita folosingd cele mai avansate tehnologii pentru a oferi servicii peste asteptarile clientului.

Intrarom a implementat o platforma completa de Contact Center pentru aproape 400 de statii de lucru bazate pe echipamente Genesys.

Platforma include o serie de functionalitati (apeluri de intrare, campanii de outbound, integrare cu platforma IVR, chat, SMS si integrare si raportare Facebook), facilitand astfel echipelor implicate in interactiunea cu clientul de la Raiffeisen Romania sa se angajeze fara un efort deosebit in relatia directa cu clientul prin intermediul tuturor punctele de contact, canale si interactiuni si sa livrand o experienta unica si personalizata care sa ofere rezultate continue sis a sporeasca loializarea clientului.

Experienta Clientului, mult imbunatatita prin integrarea diverselor platforme software pentru una dintre cele mai mari banci din Romania

"Prin solutiile implementate, Intrarom si Genesys sprijina Raiffeisen Bank reducand timpul de asteptare a clientilor sai, in acelasi timp oferind o calitate sporita a experientei clientului prin furnizarea unor informatii rapide privind produsele si serviciile bancii 24/7", a declarat Aneta Dan, Director Customer Care, Raiffeisen Bank Romania.

Kostas Fiakas, Director de Vanzari la Intrarom, a adaugat: "Este o onoare pentru noi sa primim 'Premiul pentru cea mai buna utilizare a unei solutii tehnologice' pentru proiectul Raiffeisen Bank. Angajamentul nostru in imbunatatirea continua a serviciior noastre pentru raspunde asteptarilor din ce in ce mai mari ale clientilor a facut din implementarea de Contact Center pentru Raiffesen Bank un succes. Acest premiu ne incurajeaza sa oferim in continuare in parteneriat cu Genesys, o tehnologie de Contact Center de calitate superioara, alaturi de solutii si servicii avansate".

"Livrarea unei experiente extraordinare a clientilor, precum si asigurarea satisfactiei clientilor sunt modalitatiprin care bancile si companiile de asigurari se pot diferentia intr-un mediu tot mai competitiv", a declarat Dl. Apostolos Kemos, Director de Vanzari la Genesys.

"Solutiile Genesys ajuta companiile si organizatiile sa se angajeze mai eficient in relatia cu clientii, pe toate canalele de voce si digitale, precum si puncte de contact si, cel mai important, pentru a raspunde nevoile lor unice."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă vineri că mesajul pe care l-a avut în cadrul întrevederii, de la Abu Dhabi, cu cei din conducerea companiei DP World (Dubai Ports) este că ne...
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
#Intrarom Genesys premiu Raiffeisen , #tehnologie