Nokia 3310 revine cu o camera de 41 Mp si porumbeii aduc Internet. Pacaleala de 1 aprilie!

Marti, 01 Aprilie 2014, ora 23:38
3464 citiri
Nokia 3310 revine cu o camera de 41 Mp si porumbeii aduc Internet. Pacaleala de 1 aprilie!

De Ziua Pacalelilor, marcata in intreaga lume pe 1 aprilie, companii precum Google, Nokia sau Samsung au lasat in plan secund lupta purtata in domeniul tehnologiei si s-au intrecut in farse.

Iata cateva dintre cele mai reusite pacaleli din acest an.

Nokia 3310 revine. Si are o camera de 41 Mp

Producatorul finlandez a anuntat relansarea indragitului Nokia 3310, prevazut de aceasta data cu o camera PureView de 41 de Mp si o versiune modificata a sistemului de operare Windows Phone 8, scrie PC Advisor.

Volan de Formula 1 cu acces direct la Twitter

Red Bull Motorsports a anuntat ca va testa un nou volan in Bahrain, care sa adauge regelui sporturilor cu motor o noua dimensiune, cea sociala. Astfel, pilotii vor putea sa posteze mesaje pe Twiter in timp ce conduc, poate chiar sa faca diverse comentarii despre vreme.

Pokemon pe Google Maps. Prinde-i pe toti!

Aceasta este doar pe jumatate o farsa, deoarece Google chiar a adaugat serviciului sau de harti functia de "vanare" a simpaticelor personaje Pokemon. Aceasta disponibila pentru posesorii de smartphone-uri cu iOS si Android, cu cea mai recenta versiune a Maps. Gluma consta in realitatea augmentata prezentata in clipul promotional.

Samsung Fly-fy

Este o idee geniala a celor de la Samsung si presupune, practic, instalarea unor micro-rutere pe porumbeii londonezi. Reprezentantii Samsung spun ca este vorba de dispozitive usoare, impermeabile si nu afecteaza in vreun fel zborul obisnuit al porumbeilor.

Testele au aratat ca un stol de 50 de porumbei astfel echipati asigura un semnal mai bun decat 4G.

Sunet personalizat de claxon de la Peugeot

Peugeot a lansat un program de personalizare a claxonului, pentru cei plictisiti de traditionale zumzete, potrivit Digital Spy.

Sunetul poate fi descarcat de pe smartphone sau poate fi selectat dintr-o librarie de sunete predefinite, singura limita fiind imaginatia clientilor.

Desigur, toate acestea au fost niste simple farse.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#pacaleli 1 aprilie, #farse companii 1 aprilie, #Nokia, #Samsung, #Google , #tehnologie