Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Sistemul de supraveghere si avantajele utilizarii lui

Advertorial
Joi, 09 Februarie 2017, ora 14:18
5595 citiri
Sistemul de supraveghere si avantajele utilizarii lui

(P) Supravegherea video joaca un rol important in viata noastra, ocupand pozitiile fruntase ale sigurantei din ultimele doua decenii.

Daca la inceput aceste dispozitive erau utilizate doar de armata, astazi aceste sisteme de supraveghere sunt folosite pretutindeni si de catre oricine vrea sa-si tina sub control locuinta sau afacerea.

O locuinta este cu 78% mai sigura atunci cand este monitorizata video si cu 80% mai putin expusa atacurilor infractorilor, ceea ce demonstreaza ca beneficiile sunt foarte mari.

Un kit supraveghere video este compus dintr-un DVR fara de care nu se poate inregistra nimic si camerele propriu zise pozitionate in anumite puncte cheie ale zonei tinute sub control.

Camerele de supraveghere sunt de doua feluri si anume: analogice sau camere IP, care se pot conecta la internet prin fire sau wireless, si dupa cum ati intuit acestea din urma sunt mult mai performante si moderne.

Pe langa multe alte avantaje, camerele IP pot inregistra imagini in miscare la rezolutii foarte mari in timp ce camerele analogice sunt limitate de standarde mediocre.

Stocarea imaginilor pe DVR se face doar de catre camerele analogice iar cardurile SD, fisierele locale sau dispozitivele NVR sunt pentru camerele IP.

Toate aceste inventii si tehnologii avansate au fost create pentru a spori siguranta, trecandu-se de la clasicul sistem supraveghere video la un intreg server ce poate fi accesat de oriunde.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
Producătorul auto Stellantis a cedat după o confruntare cu autoritățile italiene și a redenumit SUV-ul al cărui nume a fost contestant. Alfa Romeo Milano a stârnit controverse imediat după...
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
Google a anunțat recent o actualizare a termenilor de utilizare pentru platforma YouTube, care interzice explicit folosirea aplicațiilor terțe ce facilitează blocarea reclamelor. Această...
#camere supraveghere video , #tehnologie