Xerox si Cisco se aliaza pentru a tipari documente direct de pe mobil

Joi, 12 Mai 2011, ora 08:10
1424 citiri
Xerox si Cisco se aliaza pentru a tipari documente direct de pe mobil

Xerox Corporation si Cisco intentioneaza sa formeze o alianta pentru a simplifica managementul IT prin furnizarea de servicii cloud si de solutii tehnologice care combina network intelligence si imprimarea.

Prin aceasta alianta, serviciile Xerox de management al imprimarii si externalizare IT de tip cloud vor fi puse la dispozitia clientilor prin intermediul infrastructurii de retea a Cisco.

Ambele companii le vor oferi partenerilor solutii care sa ii ajute in afacerile lor, in vederea imbunatatirii performantelor si reducerii costurilor. Astfel, Xerox si Cisco planuiesc sa faca aplicatiile IT mult mai accesibile si sa imbunatateasca eficienta angajatilor, oferind solutii precum imprimarea de pe mobil, ce consta in tiparirea documentelor de pe orice dispozitiv oricand si de oriunde.

"Acest parteneriat pune Xerox si Cisco in centrul unei infrastructuri simplificate si conectate - aducand laolalta networking-ul, imprimarea si serviciile de cloud computing. Impreuna vom facilita tranzitia companiilor catre cloud computing cu modalitati adecvate operatiunilor acestora, ce adauga servicii de care au nevoie, pentru a spori securitatea si productivitatea angajatilor", afirma Ursula Burns, presedinte si CEO Xerox, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Solutia Xerox de Imprimare pe mobil pentru clienti de desktop virtual Cisco si Cisco Cius permite utilizatorilor sa printeze securizat documentele de la orice dispozitiv cu capabilitati de email, incluzand tabletele Cisco si Cisco Cius - catre orice imprimanta disponibila, utilizand solutiile Cisco Borderless Networks and Wireless LAN, printr-o conectivitate sigura de la orice locatie.

"Alinierea ofertelor de cloud ale Cisco si Xerox adauga imprimarii puterea networking-ului inteligent, ajutand astfel clientii comuni sa-si inoveze business-urile, sa devina mai ageri si sa-si reduca costurile", afirma si John Chambers, presedinte si CEO Cisco.

A.B.

Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, o versiune simplificată a modelelor de inteligență artificială, adaptată pentru dispozitive cu putere de procesare redusă, precum smartphone-urile și...
Exploatarea sezonierilor români în Europa: "Este o loterie / Contractul este acolo doar ca să nu zici că nu-l ai"
Exploatarea sezonierilor români în Europa: "Este o loterie / Contractul este acolo doar ca să nu zici că nu-l ai"
În toată Europa, munca agricolă este dependentă de migrație. Încă dinainte de aderarea la Uniunea Europeană, sezonierii români mergeau la culesul recoltelor în Spania sau Italia. Intrarea...
#Xerox Cisco, #Xerox imprimare mobil , #tehnologie