Ziare.com

Telekom ia in calcul plecarea din Romania. Abonatii ar urma sa fie impartiti intre Orange si Digi UPDATE Iata reactia companiei

de Redactia Ziare.com
Miercuri, 22 Mai 2019, ora 11:31

   

Telekom ia in calcul plecarea din Romania. Abonatii ar urma sa fie impartiti intre Orange si Digi UPDATE Iata reactia companiei
Grupul german Telekom ia in calcul sa vanda operatiunile din Romania. Astfel, abonatii si drepturile TV ale companiei ar urma sa fie impartite intre RCS-RDS si Orange.

Orange ar urma sa preia partea de telefonie mobila, iar RDS partea din Telekom care tine de televiziune, potrivit GSP.

In spatele afacerii s-ar afla Zoltan Teszari, patronul RCS-RDS, Adrian Tomsa, un avocat din Cluj ce detine Look TV, si Orlando Nicoara, administratorul eAD, mai noteaza sursa citata.

Astfel, va ramane un singur post TV de sport, DigiSport sau cu alt nume, care va transmite si Liga 1, si restul competitiilor.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Actualul sef al Telekom Sport, Vlad Enachescu, nu va face parte din proiectul noii televiziuni.

Potrivit unor surse citate de G4Media, discutiile despre vanzarea Telekom Romania s-au intensificat dupa OUG 114/2018, asa numita "ordonanta a lacomiei", care a impus, printre altele, o taxa de 3% pe cifra de afaceri a companiilor din industria telecom.

De altfel, Telekom Romania a anuntat in martie ca incepand cu 15 aprilie majoreaza preturile abonamentelor din portofoliul fix si mobil, pentru clientii rezidentiali si de business. Compania afirma atunci ca masura vine ca urmare a cresterii costurilor asociate furnizarii serviciilor de comunicatii.

UPDATE Rugati sa comenteze aceasta informatie, reprezentantii Telekom Romania au declarat pentru Ziare.com ca "Nu comentam astfel de speculatii aparute in presa. Abonatii TV Telekom vor continua sa beneficieze de continut sportiv de calitate".


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Telekom Romania
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 21102 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
16 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

@medginicolai

ceea ce inseamna "economie de piata" pentru d-ta, nu inseamna si pentru mine. Ce-nseamna ca "da mai mult" ? Ce anume da mai mult ? Da la gioale... da de pomana...da altceva ?Nu orice primesti de la cineva este un dar...poate fi si un cadou otravit - vezi istoria Troiei. Totul are o limita, afar de prostia omeneasca (nici Universul nu este infinit). Deci, mai gandeste-te.

 

 

urmari

ale implementarii programului de guvernare pedeserast
sa plece telekom si ramane faimoasa firma de telefonie
tel-drum

 

 

ce-ai patzit, amice ?

ai inceput sa te ingalbenesti si ti s-au facut ochii oblici ? constati ca ai o perspectiva mai clara asa ?

 

 

eu nu as fi asa incantat de ofertele chinezilor

deja Huawei are din ce in ce mai multe restrictii...si o sa ne coste bine la buzunar, ca nimeni nu vine sa faca munca patriotica...o sa trebuiasca sa suportam si spaga catre puliticienii nostri flamanzi...acum imi dau seama ca sefu' matale, domnu' dragnea zbarnaie sa faca romania dupa modelul chinez si nici nu suntem foarte departe,cu 1% putred de bogati si restul de 99% muritori de foame dar nu te baza ca daca ii aduci elogii vei fi prins in acei 1%...probabilitatea sa te regasesti in cei 99% e foarte mare...cand o fi criza de hartie inginerica, crezi ca domnu' Liviu ar ezita vreo secunda sa se stearga la fund cu tine?

 

 

Vai, iar poveste cu cainele si macelaria

Sa plece investitorii, ca vin chinezii, care sunt niste ingeri, cu aripi albe si ochi oblici. EI or sa ne dea si iar o sa ne dea, si bani si autostrazi, si centrale atomice. Asa a zis Ponta, asa a zis Olguta (apropo, chinezii care faceau un cartier urias in Craiova au dat faliment si s-au carat, au ramas niste ruine acolo), asa zice si Dragnea acum.

Ia sa ne uitam un pic la Muntenegru, in care unii de teapa lui Dragnea au luat-o pe aceiasi cale:

In 2015, guvernul unuia dintre cele mai mici state din Europa, Muntenegru, a decis semnarea unui contract cu compania chineză China Road and Bridge Corporation privind constructia unei autostrăzi in lungime de 170 de kilometri.

Chinezii au imprumutat cu 85% din suma primului tronson, o sumă care echivalează cu 19% din Produsul Intern Brut al Muntenegrului. Banii ar urma să fie returnati incepand cu 2021

Conditiile puse in 2018 de chinezi au devenit insă clare: dacă din 2021 Muntenegrul nu poate achita transe din cei 3 miliarde de dolari, RP Chineză are dreptul de a lua garantie terenuri si proprietăti in mica republică europeană.

Ghici ce: se pare ca Muntegeru nu poate sa dea banii inapoi. Practic o tara (mica, e drept) a fost cumparata de chinezi cu 3 miliarde de euro.

Asta vad ca visam si noi. Avem acces la zeci de miliarde de euro fonduri europene neramburasbile, avem acces la finantare rezonabila folosind BERD, dar noi, nu si nu, vrem afaceri cu chinezii!

De ce? Chinezii astia vor doar afacerile si apoi activele din tara aia (teren, resurse), dar nu SUNT INTERESATI ABSOLUT DELOC DE CORUPTIE. SAU DE RESPECTAREA DREPTURILOR OMULUI.

De asta viseaza Dragnea si compania la chineri, la Turcia lui Erdogan sau la Rusia lui Putin.

 

 

angajatii

Banuiesc ca nu te gandesti ca niste oameni care platesc taxe raman pe drumuri?
Think man, think, ca nu e greu. Cine pierde la afacerea aceasta si cine castiga, sau mai bine zis se pierde sau se castiga mai mult?

 

 

Care "Desteptul" Penalului Porrcar ?? Huwei ? cea care

ramane fara suportul Google?? Voi Pisdisti sudisti sunteti
asa de "destepti" ca tara da numai inapoi!

 

 

Liandra draga,

Cu maximul de respect, insa PSD-isti nu sunt numai in sud ... din nefericire, poporul PSD, incult si needucat se regaseste pe tot cuprinsul tarii ...

 

 

oare va referiti la fondurile europene

ca doar acestea nu sunt o fictiune si nici probabilitate.

 

 

ei, asta-i !

vrei sa zici ca d-ta nu vrei deloc vreun produs german... vreun b.m.w, vreun Mercedes-Benz, vreun Porsche... Hai, zi-mi ca nu ! Nu cumva sunt "cele mai ticaloase fiindca nu apreciaza decat munca serioasa si lucrul bine facut ? Hai, zi ca nu-i asa !

 

 

Stiristilor le place sa manace ***

Telekom nu are cum sa dispara pentru ca are mai multi actionari, printre care si statul roman. Grupul german are doar o parte din actiunile Telekom, si acelea cumparate de la greci. Daca vor pleca germanii, atunci actiunile Telekom vor fi vandute altor operatori.

 

 

esti carcotasi si nu se pune

traim intr-o economie de piata, daca nu stiai, unde castiga cel care da mai mult. restul este poezie/

 

 

gresit !

nu au aripi albe, le au cam galbene.

 

 

stati linistiti

nu pleca ursul de la borcanul cu miere. si daca ar pleca care este paguba noastra. sunt si alte companii de telefonie si oferta chinezilor bate la use. mult mai avantajoasa.

 

 

Excellenta veste.....

In general, companiile germane sunt cele mai ticaloase.Bine ca pleaca!

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor