Ziare.com

Prima conferinta internationala a operatorilor de Internet si telecomunicatii din Romania

Miercuri, 22 Octombrie 2014, ora 16:47

   

Prima conferinta internationala a operatorilor de Internet si telecomunicatii din Romania
Prima editie a conferintei "Romanian Network Operators Group" are loc miercuri, 29 octombrie 2014, la Hotel Novotel din Bucuresti, reprezentand prima intalnire oficiala a operatorilor de Internet si telecomunicatii din Romania.

Evenimentul isi propune sa aduca impreuna specialisti si comunitati, dand astfel nastere unei platforme de comunicare orientata pe schimbul de idei, experiente si opinii, dezbaterea noilor tehnologii si trenduri in domeniu, dar si pe aspectele tehnice care pot influenta Internetul in Romania.

Tematicile dezbatute in cadrul conferintei RONOG (Romanian Network Operators Group n.r.) vor aborda perspective si provocari cu care se confrunta operatorii de telecomunicatii din Romania, probleme tehnice si upgrade-uri ale sistemelor si echipamentelor, securitatea informatiilor, beneficiile pe care le ofera conectarea operatorilor la nodurile de schimb de trafic Internet Exchange, implementari IPV6.

RONOG 2014 va reuni peste 100 de participanti, reprezentanti ai: operatorilor de retele, furnizorilor de servicii de continut, furnizorilor de echipamente, companiilor romanesti si straine de profil, autoritatilor din domeniu, personalitati marcante din Romania si din strainatate, lideri de opinie si jurnalisti.

In cadrul conferintei, prezentatorii vor oferi participantilor informatii actuale si relevante pentru comunitatea operatorilor de Internet si telecomunicatii.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 704 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor