Reduceri la abonamente si cartele, de la Cosmote

Marti, 19 Aprilie 2011, ora 23:47
3196 citiri
Reduceri la abonamente si cartele, de la Cosmote
Foto: go4it.ro

Cei care vor sa incheie un abonament "Perfect pentru Tine" sau cumpara o cartela Cosmote pot beneficia de reduceri de 20%. De joi, utilizatorii cartelei Frog vor avea parte de aceeasi oferta.

Toti clientii Cosmote care activeaza in perioada 15 aprilie - 15 iunie 2011, un nou abonament Perfect pentru Tine incheiat pentru o perioada de doi ani, beneficiaza de oferta promotionala ce consta intr-un discount de 20% la factura lunara, aplicabil la toate abonamentele in valoare de cel putin 7 euro pe luna (fara TVA), a anuntat compania intr-un comunicat remis catre Ziare.com.

Reducerea de 20% este aplicabila tuturor facturilor emise pana la 31 decembrie 2011, pentru toate serviciile, excluzand traficul in roaming, traficul catre numere de telefon speciale, si alte discounturi, taxe de ajustare, anulare/dezactivare.

Utilizatorii Cartelei Cosmote au de asemenea posibilitatea de a beneficia de promotia de primavara incepand din 15 aprilie si pana pe 15 iunie 2011. in plus fata de bonusul de 1 euro oferit la Cartela Bonus 48 Energy pentru prima reincarcare de minim 4 euro credit din luna, compania ofera un discount de 20% la orice activare si reactivare a extraoptiunilor incluse in oferta promotionala, pana la 15 iunie 2011.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#cosmote cartele abonamente, #discount clienti , #telecomunicatii
Comentarii