Telekom Romania, venituri uriase in 2014

Joi, 12 Martie 2015, ora 10:39
3913 citiri
Telekom Romania, venituri uriase in 2014
Foto: Ziare.com

Telekom Romania a inregistrat, anul trecut, venituri de peste un miliard de euro, la nivel de grup, devenind cel mai mare operator telecom din tara noastra, dupa acest indicator.

Informatia a fost oferita joi, intr-o conferinta de presa, in cadrul careia au fost prezentate rezultatele financiare pentru 2014, dar si obiectivele pentru acest an.

Astfel, in 2015, Telekom sustine ca va investi in Romania peste 160 de milioane de euro.

"Vom directiona cea mai mare parte a investitiilor pentru dezvoltarea retelei si pentru a asigura leadershipul tehnologic. O parte din acest buget va veni din exploatarea activelor colaterale, precum portofoliul imobiliar si vechea infrastructura de cupru, care vor genera capitalul necesar pentru indeplinirea acestui obiectiv", a transmis Nikolai Becker, director general al Telekom Romania.

De la lansarea T si pana la finalul lunii decembrie 2014, compania a castigat 46.000 de clienti pentru pachetele sale convergente fix-mobil.

Sursa: Ziare.com

La randul sau, Mathias Hanel, director executiv comercial pe segmentul rezidential, a spus ca rebrandingul a fost bine primit.

Astfel, peste 90% dintre romani au auzit de Telekom si tot peste 90% stiu ca fostul Romtelecom a fuzionat cu Cosmote pentru a forma brandul T.

"A fost cel mai mare rebranding in Romania, implementat in mai putin de 6 luni. Am integrat retelele fix-mobil, dar si reteaua de retail. De asemenea, am lansat prima platforma TV multi-ecran din sud-estul Europei", a explicat acesta.

Principalii competitori ai Telekom Romania sunt Vodafone si Orange.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#rezultate financiare Telekom, #venituri Telekom Romania, #vanzare active Telekom , #telecomunicatii