Samsung Galaxy J5 2016 - Un smartphone elegant, precis si performant

Advertorial
Marti, 04 Octombrie 2016, ora 10:41
33096 citiri
Samsung Galaxy J5 2016 - Un smartphone elegant, precis si performant

Foarte multi dintre noi aleg sa investeasca sume importante in telefoanele de ultima generatie de pe piata.

Astfel de investitii nu sunt neaparat iesite din comun, dar ceea ce suna cu adevarat iesit din comun este sa nu alegi sa investesti o suma de zece ori mai mica pe langa costul initial, pentru a-ti proteja smartphone-ul proaspat achizitionat.

Toate aceste telefoane mobile impresionante ne servesc credincios pana in momentul in care, din imprudenta sau neatentie, le avariem, lasandu-le apoi pe mana service-urilor specializate pentru a le reface in timp record, pentru sume considerabile.

Daca in urma cu cativa ani aceste dispozitive nu necesitau neaparat protectie fiind construite intr-o cu totul si cu totul alta maniera (alte dimensiuni si forme), in zilele noastre ele inglobeaza senzori, au ecrane sensibile si diverse caracteristici care pot fi afectate usor de orice impact, putandu-se deteriora cu usurinta.

Tehnologia sprijina progresul, iar piata de smartphone a zilelor noastre aduna deja cateva dispozitive valoroase, care au capacitatea de a rezista cu succes diverselor socuri sau eventual unui contact neprevazut cu apa. Insa marea majoritate a smartphone-urilor anului 2016 sunt lipsite de orice protectie in cazul unor incidente de amploare, care le pot deteriora nu doar estetic ci si functional.

Daca nu esti suficient de convins asupra teoriilor care vizeaza o sumedenie de accidente nedorite care pot afecta functionalitatea si designul unui telefon mobil, este suficient sa rasfoiesti putin mediul online si vei gasi foarte multe clipuri demonstrative care vor confirma acest detaliu.

Fara indoiala, nevoia de protectie pentru telefonul mobil este evidenta si porneste din dorinta fiecaruia dintre noi de a ne proteja investitia si eventual de a obtine la un moment dat un pret apropiat pentru smartphone-ul de care ne-am plictisit in eventualitatea in care dorim sa-l vindem. Variantele cele mai accesibile si eficiente de protectie a acestor device-uri de ultima generatie sunt husele si carcasele pentru telefoane mobile.

Bijuteria ta are din fericire o multitudine de variante de imbracaminte, iar un gadget in care investesti o suma importanta trebuie sa se bucure nu doar de calitate ci si de eleganta pe care tu iti doresti sa i-o imprimi. Achizitionand o husa pentru telefonul tau mobil sau o carcasa de protectie, vei realiza ca lucrurile vor intra pe fagasul lor normal si doar asa te vei feri de eventualele daune pe care le poate provoca prima cazatura a noului tau prieten.

Indiferent ca utilizezi un telefon Apple, Samsung, Huawei, Lenovo, HTC etc, trebuie sa te gandesti inca din prima clipa ca gadgetul tau are nevoie de siguranta si protectie. Evita situatiile neplacute in care acesta poate suferi de pe urma zgarieturilor sau socurilor si incearca sa gasesti cea mai buna alternativa pentru tine, care sa-ti satisfaca nu doar pretentiile in privinta aspectului exterior cat si nevoia de extra protectie.

Piata de accesorii pentru telefoane mobile este destul de mare, iar pentru un necunoscator poate deveni coplesitoare. Este preferabil sa eviti achizitionarea unei huse universale, care nu se potrivesc telefonului tau decat fortat.

Nu alege o husa de telefon care nu indeplineste exact pretentiile tale si cauta sa cumperi o husa dedicata modelului tau. Stim ca nu suna atat de usor, dar exista optiuni importante pe piata de care poti tine cont, mai ales daca acele optiuni beneficiaza de un raport calitate-pret excelent si de un brand puternic si autentic.

Vom lua un exemplu concret si ne vom raporta la unul dintre cele mai bine vandute telefoane din Romania in perioada iunie 2015 - iunie 2016. Este vorba despre Samsung Galaxy J5, un smartphone nici foarte scump, nici prea ieftin, cu o cota foarte buna de piata si cu numerosi adepti.

Ecranul de 5 inch super AMOLED, camera foto principala de 13 megapixeli plus cea secundara de 5 megapixeli, adaptate intr-un device care ruleaza perfect pe Android OS v5.1 upgradabil la Marshmallow v6.0.1 si care este sustinut de un chispet Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410. Pe hartie, Samsung Galaxy J5 a aratat foarte bine, iar in vanzari, mult peste asteptari.

Un smartphone elegant, precis si performant, care merita protejat asa cum se cuvinte cu o husa Samsung Galaxy j5 2016 de calitate, menita sa-i asigure nu doar protectie ci si propria personalitate.

Telefoanele Samsung care au imbratisat sistemul Android sunt de regula construite ceva mai bine si au sanse mai mari sa supravietuiasca unei eventuale imprudente a utilizatorului, dar cine isi poate asuma pana la urma acest risc? Chiar daca nu-ti pasa prea tare de primele zgarieturi aparute pe device-ul tau, retine ca un soc pe care un smartphone il sufera, chiar si in cazul unei simple scapari din mana, poate afecta functionalitatea acestuia pe viitor in foarte multe feluri, multe dintre ele inimaginabile la prima vedere.

Unui astfel de dispozitiv i se potriveste o husa de tip book cover, sau mai exact o husa care sa beneficieze de functia S-View. Un astfel de accesoriu poate fi achizitionat din magazinele offline, dar si din magazinele online de prestigiu. Spre exemplu, am gasit foarte multe astfel de variante de huse Samsung Galaxy j5 2016 pe site-ul catmobile.ro la preturi echilibrate.

Ca atare, o husa originala de tip wallet pentru acest smartphone costa 100 de lei si asigura telefonului un aspect extrem de placut si elegant, fara a permite desprinderea accidentala a husei, asigurand totodata utilizatorului acces la porturi si la butoane. Aspectul si fiabilitatea unui astfel de accesoriu asigura nu doar protectie, ci si acea nota de eleganta pe care o cautai de multa vreme.

Catmobile.ro asigura o gama diversificata de huse de protectie pentru acest model de telefon, iar preturile de plecare pentru astfel de accesorii dedicate Samsung Galaxy J5 2016 pleaca de la 20 de lei, deci am putea spune ca se gasesc solutii pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. In plus toate accesoriile de acest tip de pe site-ul catmobile sunt lucrate ireprosabil din materiale rezistente.

O husa de telefon sau o carcasa de protectie este absolut necesara telefonului tau, dar dincolo de aceasta idee universal acceptata de toata lumea trebuie sa recunosti ca o husa poate da un aspect diferit smartphone-ului tau in comparatie cu acelasi dispozitiv, aflat in mana altcuiva. Imbracandu-l intr-o husa de protectie, gadgetul tau iti va imprumuta personalitatea si te va ajuta sa te identifici cu el pana la cel mai mic detaliu.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Samsung Galaxy J5 201, #huse smartphones Samsung , #telefoane mobile