Smart Protection - Folii de protectie inteligente pentru dispozitive smart

Luni, 04 Iulie 2016, ora 10:10
9370 citiri
Smart Protection - Folii de protectie inteligente pentru dispozitive smart

Tehnologiile mobile conecteaza oamenii in timp real. In timp ce asteptam autobuzul in statie, in timp ce luam pranzul, in timp ce mergem pe strada, suntem conectati la smartphones tot timpul. Se intampla sa fim atat de captivati de telefonul smart incat sa nu observam stalpul din fata ochilor catre care ne indreptam cu pasi siguri. Moment in care prietenul smartphone plonjeaza dintre degete direct pe burta display-ului si se sparge intr-un mozaic de mare frumusete. Tocmai ce ai investit jumatate de salariu in tehnologie mobila si acum citesti mesaje printre randuri si crapaturi. Julitura de pe nas a trecut, dar display-ul crapat nu se vindeca de la sine si montarea unui nou display ustura la buzunar.

Se spune ca e mai bine sa previi decat sa regreti mai tarziu. Din fericire pentru generatia conectivitatii mobile, folia de protectie Smart Protection ofera o solutie ultra-performanta de prevenire a accidentelor tip ecran crapat la trei zile dupa ce tocmai ai cumparat un dispozitiv mobil. Posesorii pasionati de iPhone, Samsung sau HTC de ultima generatie ar face bine sa citeasca mai departe.

Folia de protectie Smart Protection este un produs premium creat pentru a oferi protectie inteligenta pentru display-uri de dispozitive mobile, telefoane, tablete, ceasuri smart, inclusiv monitoare de laptop. Stratul de suprafata este creat din polimeri elastomeri care se vindeca in timp si elimina zgarieturile fine. In interior, folia de protectie este compusa dintr-un strat de calitate optica si unul de dispersare a socurilor. Sub acestea se afla un strat din silicon activ ce ofera o aderenta perfecta si anduranta ridicata.

Folia Smart Protection este o inventie revolutionara. Datorita elasticitatii, se poate mula pe orice suprafata curbata, oferind protectie completa intregului device. Stratul de polimeri din compozitie ajuta la regenerarea membranei pentru a elimina urmele de uzura zilnica sau zgarieturi de nivel mediu.

Folia de protectie se ataseaza cu usurinta multumita unui pachet complet de accesorii si instructiuni. Odata lipita pe ecranul unui dispozitiv cu ajutorul unui spray special, folia se muleaza pe suprafata ecranului si devine invizibila, dar prezenta ei este de-a dreptul salvatoare. Testata in conditii extreme, folia detine un calificativ de protectie cu grad militar. Pelicula invizibila creata cu ajutorul nano-tehnologiei este utilizata pentru protejarea elicelor de la elicopterele militare, astfel poate face fata oricarei provocari.

Folia este disponibila pentru orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de producator, indiferent de dimensiunea ecranului, inclusiv pentru ceasuri smart, dispozitive GPS, ecrane de aparate foto si video, console si alte tipuri de ecrane. Actioneaza ca scut de protectie pentru accidente de toate felurile si rezista in mod exceptional unor socuri semnificative.

Un alt produs din portofoliul Smart Protection este folia din sticla securizata Ultra Smart Protection, urmatorul pas in evolutia foliilor de protectie premium. Folia este realizata din sticla tratata termic si chimic pentru a proteja display-urile telefoanelor impotriva socurilor si zgarieturilor absorbind orice tip de impact. Folia de sticla securizata are o abilitate excelenta in protejarea telefonului impotriva loviturilor. In cazuri extreme, daca ajunge sa se sparga, nu se dezintegreaza in bucatele mici, ci ramane compact pentru siguranta utilizatorului. Folia de sticla securizata asigura o suprafata delicata display-ului, pentru o experienta placuta la fiecare utilizare a smartphone-ului.

Pentru pasionatii de tehnologie mobila, vestile sunt bune. Foliile Smart Protection ofera toata siguranta si protectia necesara ecranelor si carcaselor de dispozitive mobile. Atentie, totusi, la neatentie, uneori e bine sa fim cu picioarele pe pamant si nu tocmai cu capul in Cloud. Mai ales cand mergem pe strada, mai ales cand urmeaza un stalp.

www.smartprotection.ro este un website condus de o echipa tanara cu experienta in domeniul foliilor de protectie pentru ecrane. Linia proprie de productie a foliilor ofera control asupra intregului proces de fabricare a foliilor, de la design vectorial pana la distributie. Alaturi de folii de protectie, producatorul ofera o serie generoasa de accesorii electronice pentru pasionatii de tehnologie. In plus, pentru comenzi de valoare mai presus de 70 Lei, livrarea este gratuita.

Pentru comenzi si informatii suplimentare: 0748.420.011

Daca iti place sa navighezi pe retele sociale, Smart Protection sunt disponibili si pe Facebook.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#folie telefon smart protection, #folie protectie telefon mobil , #telefoane mobile