Telefoanele inteligente ale celor de la Huawei - ce va urma?

Advertorial
Miercuri, 21 Decembrie 2016, ora 16:33
17363 citiri
Telefoanele inteligente ale celor de la Huawei - ce va urma?

Datorita evolutiei tehnologice de amploare din domeniul telecomunicatiilor si, in special al telefoniei mobile, competitia dintre marii producatori mondiali de smartphone-uri si nu numai este foarte acerba.

In topul mondial se situeaza si concernul chinez de telefoane Huawei, infiintat in anul 1987 la Shenzen, ca urmare a initiativei cunoscutului Ren Zhengfei. Brandul a avut, de-a lungul celor aproape trei decenii de activitate, o evolutie spectaculoasa si extrem de indrazneata, succesul cresterii impresionante a vanzarilor datorandu-se, in principal, modelelor revolutionare de telefoane lansate pe piata mondiala.

De la o cifra de afaceri de 17,7 miliarde de dolari in 2008, 7 ani mai tarziu, in 2015, chinezii au inregistrat vanzari record. Potrivit datelor oficiale, noile terminale au cucerit ireversibil inimile publicului din intreaga lume.

Cifrele ne arata ca, in decursul anului 2015, nu mai putin de 108 milioane de device-uri au reusit sa fie vandute pe tot globul, iar pentru anul in curs, targetul este unul de-a dreptul indraznet: 140 de milioane de telefoane Huawei livrate.

Dupa cum informeaza chiar managerii brandului, gratie modelelor P9 si P9 plus, vanzarile au inregistrat o crestere de 130%, comparativ cu predecesoarele sale P8.

Activitatea dinamica pe piata mondiala este un bun motiv pentru firma de a-si extinde aria de clienti, nu doar in Europa, ci si in Romania.

Noile tehnologii si materiale care stau la baza modelelor de telefoane inteligente aparute in 2015 si 2016, precum si zvonurile de ultim moment, potrivit carora planul ambitios al celor de la Huawei va continua si in anul 2017, pot fi un argument pertinent de a face o achizitie bine meritata in prag de sarbatori.

Statisticile confirma multumirea clientilor Huawei

Succesul inregistat de chinezi nu este confirmat doar de statistici, ci si de review-urile venite din partea utilizatorilor.

Functionarea optima si performantele inregistrate de noile modele de smartphone-uri aparute sub sigla brandului au demonstrat profesionalismul cu care au fost realizate. Tipurile P9, P9 plus, Mate 9 au raspuns intocmai exigentelor si nevoilor clientilor fideli.

Beneficiile telefoanelor Huawei

Achizitia noilor tipuri de telefoane Huawei aduce cumparatorilor o serie de beneficii.

In primul rand, acestea se remarca printr-un design elegant, stilat si echilibrat. Marginile lor au fost bine conturate de catre unuii dintre cei mai buni designeri industriali din domeniu.

Cu ajutorul diamantelor, modele precum P9 sau P9 plus au o forma rotunjita, curburi frumoase, un corp confectionat din aluminiu si un ecran din sticla de o inalta calitate de 2.5 D. Ecranul de 5.2 inchi, cu un contrast ridicat si o saturatie de 98% ofera imagini Full HD, pentru a descoperi o lume vie, in plina miscare si pentru a fi mai bine conectat la realitatea virtuala.

O combinatie perfecta pentru o camera foto uimitoare

Noile tipuri de telefoane inteligente Huawei au incorporata o camera de ultima generatie extrem de performanta. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot obtine niste imagini realizate la cel mai inalt standard de claritate, oriunde s-ar afla, pe munte, in vacante exotice sau la evenimemte speciale.

Filmarile realizate sunt rapide si de o claritate impresionanta. Secretul acestei reusite se datoreaza, in primul rand, ISP-ului dual Core incorporat, care contribuie la o mai buna focusare a obiectelor si la imbunatatirea vitezei de procesare a imaginii. Telefoanele Huawei P9 si P9 Lite se bazeaza si pe tehnologia Focus Hybrid, prin intermediul careia se poate realiza o masurare precisa a adancimii si a contrastului.

Un al doilea secret al camerelor se datoreaza unicei asocieri dintre Huawei si lentilele duble Leica. Deoarece contin doi senzori, unul monocron si unul RGB, se va observa o luminozitate sporita a imaginilor, care imbina intr-un mod inteligent culorile cu detaliile inregistrate de cei doi senzori.

Pentru a impresiona, cu ajutorul camerelor de 12 MP de ultima generatie, oricine poate face o serie de neuitat de selfie-uri superbe, chiar si in locuri intunecoase sau in zilele cele mai mohorate.

In functie de modele, telefoanele Huawei beneficiaza de procesoare optime, dual si quad core, compatibile cu aplicatiile avansate si solicitarile masive prilejuite de viata activa. In plus, bateria de 3000 mAh este printre cele mai bune din lume existente pe piata, iar conectivitate este maxima, la viteze 4G.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#Huawei producator mondial smartphone, #telefoane Huawei inteligente , #telefoane mobile