Vrei un smartphone nou in 2014? Vezi ce modele sunt in top 5

Joi, 09 Ianuarie 2014, ora 15:02
4185 citiri
Vrei un smartphone nou in 2014? Vezi ce modele sunt in top 5

Cele mai noi versiuni de smartphone au atras constant pe parcursul anului 2013 un public numeros. Cautarile efectuate in categoria "telefoane mobile" pe Okazii.ro au inregistrat cresteri exponentiale, mai ales in ultimele trei luni ale anului trecut.

Estimarile pentru 2014 sunt la fel de optimiste. Interesul romanilor pentru smartphone-uri noi si la preturi bune va creste in continuare. In topul alcatuit de specialistii Okazii pentru 2014, intalnim urmatoarele modele:

1. iPhone 5S

2. Samsung Galaxy S4

3. iPhone 5

4. HTC One

5. Samsung Galaxy Note 3

"Bazandu-ne pe evolutiile inregistrate anul trecut, credem ca aceste cinci modele vor fi favoritele cumparatorilor de pe Okazii.ro in primele luni din 2014", spune Catalin Tuncu, Manager al Categoriei Electro-IT la Okazii.ro.

Cine nu are "batrani" ii poate cumpara. La preturi bune!

Multi dintre noi folosesc zilnic mai multe telefoane mobile. Iar langa un smartphone de ultima generatie poate capata farmec si un mobil care se apropie de respectabila varsta de 18 ani.

Daca te numeri printre colectionari, poti gasi pe Okazii.ro si modele lansate in anii 90, la preturi foarte bune. In topul telefoanelor de colectie regasim:

1. Motorola StarTac - lansat in 1996

2. Nokia 5110 - lansat in 1998

3. Ericsson A1018S - lansat in 1999

4. Nokia 3110 - lansat in 1997

5. Ericsson T28 - lansat in 1999

Ti-ai ales modelul. Cu ce oferte mergi la sigur

Daca ai inclus deja un telefon mobil pe lista de cumparaturi din perioada imediat urmatoare, trebuie sa te asiguri ca il vei achizitiona in deplina siguranta.

Specialistii Okazii.ro iti recomanda sa selectezi produsele care beneficiaza de Garantia de Livrare, un serviciu gratuit pentru cumparatori, care are ca scop cresterea calitatii tranzactiilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#modele telefoane mobile cautari 2013, #cautari modele smartphone, #cautari telefoane mobile okazii, #smartphone cautari okazii , #telefoane mobile