Ceasurile-telefon, gadgeturile asiatice cu parfum romanesc

Autor: Paul Barbu - Redactor
Joi, 24 Martie 2011, ora 19:08
6345 citiri
Ceasurile-telefon, gadgeturile asiatice cu parfum romanesc
Foto: ideo.ro

Desi nu sunt atat de utilizate in Romania, telefoanele-ceas devin tot mai populare in randul tinerilor. Si daca la inceput acestea aveau un look de ceas electronic din anii '90, acum design-ul a evoluat spre o nota mult mai eleganta.

Preturile de la care pornesc aceste gadgeturi sunt acceptabile, avand in vedere optiunile pe care le ofera. Astfel ca, pe DualSim puteti gasi ceasul-telefon F1 Fashion. Telefonul accepta un singur SIM si are si functie de Radio FM si Bluetooth.

Gadgetul este fabricat din otel inoxidabil. Este destul de subtire, 12 mm, si ajunge la o greutate de 84 de grame. Cureaua este de culoare maro si este fabricata din piele naturala. F1 este dotat cu o busola si are si o camera ascunsa de 0,3 MP. Ecranul este unul tactil, cu o marime de 4,6 cm (rezolutie - 240 x 320 pixeli). Bateria telefonului are o autonomie de 3 zile, dupa cum se mentioneaza pe site.

Cei care-l vand spun ca difuzorul intern al ceasului este foarte mic si, "pentru utilizare optima in aer liber, ascultare muzica si mobilitate totala, va recomanda sa cumparati si o casca bluetooth mono sau un set de casti bluetooth stereo".

Memoria interna a modelului este de doar 793KB, dar telefonul are un slot pentru card microSD care suporta pana la 8GB. Are si functie de e-reader - puteti incarca fisiere. TXT de mari dimensiuni, cu continut text pe care apoi il puteti citi pe ecranul telefonului. Pretul acestui mic gadget este de 600 de lei.

Ceasul GSM CK

Aspectul GSM CK este unul tipic de ceas electronic, numai ca il dau de gol tastele cu numere din partea inferioara. Cu un ecran de numai 1,3 inchi, acesta afiseaza o rezolutie destul de mica, de doar 128x160 de pixeli, si este capabil sa reproduca 160.000 de culori. Daca nu sunteti prea pretentiosi, mica jucarie poate memora pana la 500 de numere de telefon, chiar si pe grupuri, daca vreti sa ordonati in acest fel contactele.

Spre deosebire de telefonul prezentat mai sus, acesta are o memorie interna mult mai mare (512 MB), dar slotul pentru card microSD nu este chiar atat de generos, acesta suportand doar 2 GB. Ceasul-telefon are si o camera care filmeaza in format VGA si care are, cel mai probabil, o rezolutie de 0,3 MP. Telefonul are si o functie care-i permite sa se inchida si sa se deschida la o ora prestabilita.

Timpul de convorbire poate ajunge la 2-3 ore. Acest gadget poate fi cumparat prin intermediul site-ului GinoToys.ro si costa 645 de lei.

Chinezesc 100%

Si cei de la Euro-mag.ro au un astfel de ceas-telefon printre ofertele lor. Cu origini asiatice, respectivul gadget are un aspect de ceas scolaresc, dar capacitatile sale tehnice ii depasesc cu mult look-ul usor ieftin. Materialele din care este fabricat sunt in principal cauciuc si plastic. Acesta vine dotat cu o camera de 0,3 MP, ca si restul gadgeturilor din gama sa.

Conexiunea se poate realiza cu ajutorul USB-ului, memoria lui interna fiind de 2Gb, dupa cum este prezentat pe site, dar este foarte posibil ca aceasta sa ajunga la o performanta atat de mare doar cu ajutorul cardului microSD. Ecranul sau este un LCD touchscreen de 1,3 inchi. Pretul acestui telefon este de 433 de lei.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#ceasuri telefoane chinezesti, #gadgeturi mici , #telefoane