Huawei lanseaza in Romania telefoane mobile cu sisteme de operare Android

Luni, 30 August 2010, ora 19:40
3328 citiri
Huawei lanseaza in Romania telefoane mobile cu sisteme de operare Android

Huawei lanseaza in aceasta toamna pe piata romaneasca o linie extinsa de telefoane mobile, bazata pe sistemele de operare Android. Varful de lance va fi modelul U8800, cu filmare HD, multi-touch, viteza de download de pana la 14 Mbs si intreaga gama de aplicatii a sistemului de operare Android de la Google.

"Vorbim de tehnologie de ultima ora, la preturi la fel de interesante ca si specificatiile", spune Jeff Wang, Country Manager Huawei pe Romania. "Practic, un smartphone decodat, bazat pe Android, capabil sa lucreze in orice retea, este un gadget de calitate pe care si l-ar dori multi dintre cei care indragesc acest sistem", adauga el.

Oferta din aceasta toamna va cuprinde trei directii: terminale de tip smartphone, destinate clientilor in cautare de specificatii complete in materie de internet, mail si aplicatii profesionale, terminale de fashion, dedicate tinerilor pasionati de retele de socializare si mesagerie text, precum si terminale cu capabilitati dual-sim, dedicate utilizatorilor care au doua abonamente si vor sa comunice cu cele mai bune costuri.

"Huawei Terminals livreaza deja in Europa un model Android de succes: Pulse (U8220), disponibil in retelele T-Mobile din Germania. Cat despre Modelul U8800, acesta profita de experienta noastra in retele si internet de mare viteza si adauga potentialul urias al sistemului de operare Android 2.2, cu mii de aplicatii disponibile online", spune Jeff Wang, Country Manager Huawei pe Romania, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Tinerii vor fi placut impresionati de seria de telefoane Android, cum ar fi modelul U8300, un telefon de fashion pus in miscare de aceeasi platforma Android, insa cu o tastatura QWERTY extrem de practica, ecran tactil si client integrat de Facebook si Twitter.

Nu in ultimul rand, compania va aduce pe piata in aceasta toamna o linie de telefoane la preturi accesibile pentru cei care doresc sa-si controleze eficient bugetul de comunicare. Aceasta va include o serie de aparate de tip dual-sim cum este G6620, un model de asemenea cu tastatura QWERTY si un design contemporan, cu accente premium.

Desi linia completa de telefoane mobile este o noutate in Romania, compania Huawei e prezenta de aproape un deceniu pe piata romaneasca, prin echipamentele sale de acces la Internet, atat fix cat si mobil, unde detine o cota de piata fruntasa.

"Dupa mai bine de 9 ani de cand Huawei activeaza pe piata din Romania, compania a devenit principalul furnizor de echipamente de telefonie si partener strategic pentru Orange, Vodafone, Romtelecom, RDS. Statutul de lider aici plaseaza reprezentanta intr-o pozitie care este in concordanta cu performantele mondiale ale grupului din care face parte" a mai adaugat Jeff Wang.

Lansarea oficiala a noilor terminale mobile va avea loc in trimestrul 4, 2010. Telefoanele vor fi vandute sub brandul Huawei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Huawei telefoane, #Huawei Android, #Huawei sisteme operare , #telefoane