Cele mai bune televizoare din 2012

Luni, 09 Iulie 2012, ora 18:02
6691 citiri
Cele mai bune televizoare din 2012
Foto: Arhiva

Doriti un televizor care sa arate bine in sufragerie, cu o calitate impecabila a imaginii sau care sa redea filme 3D? Cele mai bune televizoare lansate in acest an ofera toate aceste lucruri.

Marele dezavantaj al acestor televizoare este pretul, cam piperat pentru buzunarele romanilor, insa, daca va permiteti, investitia merita.

Iata un top al celor mai bune televizoare lansate in 2012, realizat de Cnet:

Cel mai bun design: LG LM9600

Seria aceasta a producatorului LG este perfect pentru cei care tin la design si isi doresc un televizor care sa nu contrasteze cu restul casei, frumos aranjata. Este unul din cele mai subtire televizoare din piata, iar marginea de langa ecranul propriu-zis este de numai 5 milimetri.

De asemenea, are un picior cu o forma inovativa, care arata mai bine decat cele clasice.

In plus, este un televizor foarte bun, avand o excelenta reproducere a culorilor. In plus, televizorul este dotat cu tehnologie 3D pasiva. Exista si o parte proasta: costa aproape 3.000 de dolari.

Cele mai bune caracteristici: Samsung PNE8000

Televizoarele din aceasta serie au o calitate excelenta a imaginii, datorita unui nivel adanc de negru, redare corecta a culorii, procesare video de invidiat si redare foarte buna a imaginilor 3D.

Fiind un televizor plasma, nu LCD, are un unghi mai mare de vizibilitate perfecta si mai multa uniformitate. In pachet, sunt incluse telecomanda sub forma de tableta, doua perechi de ochelari 3D, dispozitive de control prin miscare si voce si cea mai buna platforma Smart TV din acest moment.

Preturile pentru aceasta serie incep la 1.860 de dolari.

Cea mai buna calitate a imaginii: Panasonic TC-PVT50

Aceste televizoare au una din cele mai bune imagini intalnite vreodata, cu un nivel excelent de negru, o acurate extrem de ridicata a culorilor si uniformitate perfecta a ecranului. De asemenea, este mult mai luminos decat televizoarele cu plasma concurente, iar imaginea este mult mai buna in conditii de lumina puternica decat alte asemenea dispozitive.

In plus, desi este destul de scump, este ceva mai ieftin decat modelele similare LED sau OLED, iar design-ul va atrage, la randul sau, multi admiratori.

Un dezvantaj este imaginea 3D, putin mai slaba decat a concurentilor, dar si faptul ca nu se vinde cu ochelari 3D.

Pretul este pe masura imaginii, incepand de la 2.800 de dolari pentru modelele cu diagonala mai mica.

Cel mai bun raport calitate - pret: Panasonic TC-PST50

Desi este mult ieftin decat modelele prezentate anterior, cu preturi incepand de la 1.350 de dolari, aceste televizoare au o calitate deosebit de buna a imaginii, detaliile fiind bine reliefate, iar culorile foarte bine redate.

Printre neajunsuri se numara existenta a doar 3 mufe HDMI, mai putine decat la orice alt model high-end, si lipsa ochelarilor 3D din pachet.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#top televizoare 2012, #televizor Panasonic, #televizor Samsung, #televizor LG, #televizor 3D , #televizor 3D