Ziare.com

Cum a pierdut 80.000 de dolari din cauza unui mesaj pe Facebook al fiicei sale

Luni, 03 Martie 2014, ora 18:09

   

Cum a pierdut 80.000 de dolari din cauza unui mesaj pe Facebook al fiicei sale
Mesaje necugetate scapa frecvent pe Facebook. De obicei insa, urmarile regretabile ale acestora se rezuma doar la luarea in ras de catre prietenii virtuali. Exista insa si cazuri mult mai nefericite: iata povestea unui american pe care un mesaj pe Facebook al fiicei sale l-a costat 80.000 de dolari.

Patrick Snay, 69 de ani, fost director al unei scoli din Miami, numita Gulliver Preparatory School, a castigat procesul pentru concediere abuziva, potrivit News.com.

Astfel, judecatorii au decis ca Gulliver Preparatory School sa-i plateasca fostului angajat daune in valoare de 80.000 de dolari. A fost pusa insa si o conditie legata de varsamantul acestor bani: acordul sa ramana secret, informeaza USA Today.

Insa, la scurt timp dupa acest verdict favorabil, pe contul de Facebook al fiicei barbatului, Dana Snay, apare urmatorul mesaj: "Mama si tata Snay au castigat in fata lui Gulliver. Gulliver va fi deci finantatorul oficial al vacantei mele de vara in Europa".

Evident, mesajul a ajuns repede la cunostiinta patronilor de la Gulliver Preparatory School, care au instiintat judecatorii. Patrick Snay a motivat ca trebuia sa ii aduca la cunostiinta fiicei sale ca a castigat, deoarece, din cauza procesului aceasta ramasese cu sechele psihologice.

Insa judecatorii nu au considerat intemeiata motivatia barbatului si nu au gustat nici spiritul de gluma al fiicei acestuia de pe Facebook. Curtea Suprema din Florida a decis ca acordul de confidentialitate nu a fost respectat, scoala nemaiavand obligatia sa verse cei 80.000 de dolari daune interese in contul lui Patrick Snay.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2167 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor