Cisco System - 5 miliarde de dolari pentru achizitionarea NDS

Vineri, 16 Martie 2012, ora 08:06
4371 citiri
Cisco System - 5 miliarde de dolari pentru achizitionarea NDS
Foto: Financial Post

Cisco System si-a anuntat oficial intentia de a achizitiona grupul NDS pentru suma de 5 miliarde de dolari, aceasta strategie accelerandu-i in mod evident expansiunea in sectorul video al comunicatiilor.

Fondat in Israel in 1988, dar avand sediul central la Londra, NDS este un important producator de software pentru retele multimedia, specializat in dezvoltarea sistemelor dedicate sigurantei distributiei de continuturi si informatii pentru televiziune, set-top-box, PC si dispozitive mobile, relateaza Webnews.

Operatiunea demarata de Cisco dezvaluie intentia sa de a utiliza acest important obiectiv ca element complementar al actualei oferte Cisco Videoscape, mai cu seama tintind catre orizonturile pietelor emergente, unde oportunitatile sale de expansiune sunt net favorabile.

Cele 5 miliarde de dolari vor intra in vistieriile fondului Permira in proportie de 51% si in cele ale lui Rupert Murdoch, prin conturile detinute de New Corp., restul de 49 de procente, dar operatiunea va trebui mai intai avizata de autoritatile competente inainte de a putea fi definitivata de cele doua parti, precizeaza sursa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Cisco System cumpara NDS, #Cisco Videoscape NDS , #video