Cele 10 site-uri care ne-au schimbat viata

Miercuri, 09 Februarie 2011, ora 21:30
3530 citiri
Cele 10 site-uri care ne-au schimbat viata

Daca am putea vorbi de un element care a revolutionat lumea si a stimulat dezvoltarea tehnologica, acesta ar fi cu siguranta Internetul. De-a lungul timpului, el a devenit o parte foarte importanta a vietii de zi cu zi pentru aproape 2 miliarde de oameni.

Odata cu acesta au aparut si numeroase site-uri pe care noi toti le folosim intr-un fel sau altul aproape in fiecare zi. Iata lista celor zece site-uri care ne-au schimbat radical modul de a folosi Internetul, prezentata de MONEY.ro.

10. Craiglist

Odata cu aparitia Internetului a fost revolutionata si lumea anunturilor online. In timp ce majoritatea site-urilor s-au umplut cu mesaje spam, iar altele erau total neorganizate, Craiglist a schimbat regulile.

Potrivit toptenz.net, pe acest site pot fi gasite o multime de anunturi foarte bine clasificate: de la automobile, la animale de companie, la locuri de munca, locuinte, s.a.m.d.

Citeste mai mult despre Cele 10 site-uri care ne-au schimbat viata pe Money.ro

Descarca instrumentul care asigura protectia copilului pe Internet, ControlInternet.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
#siteuri Internet web, #siteuri utile, #siteuri imobiliare, #site matrimoniale , #web