Happy Advertising recomanda optimizarea SEO prin cresterea interactiunii

Advertorial
Joi, 06 Decembrie 2018, ora 15:44
5007 citiri
Happy Advertising recomanda optimizarea SEO prin cresterea interactiunii

Prin interactiune intelegem abilitatea unui site de a retine atentia cititorilor. In termeni de SEO, aceasta reprezinta timpul petrecut pe site de catre utilizatori.

Desi aceasta metoda nu este atat de populara, Google recompenseaza site-urile care reusesc sa mentina o interactiune ridicata a vizitatorilor prin pozitionarea website-ului mai sus in motoarele de cautare.

Exista cu siguranta o legatura intre rata de bounce a unui website si pozitia sa organica in cautari. Cu cat acest bounce rate este mai ridicat, cu atat pozitia in rezultatele cautarilor va fi mai joasa.

Explicatia este oarecum logica. Google intelege ca daca un utilizator petrece mai mult timp pe website-ul tau inseamna ca informatia regasita acolo este utila. Si cum Google doreste sa livreze cele mai bune rezultate pentru utilizatorii sai, va ridica astfel de pagini web pe pozitii mai inalte.

Happy Advertising recomanda o analiza detaliata a business-ului propriu, inainte de a demara o strategie SEO personalizata.

Cum te poate ajuta o agentie SEO sa cresti interactiunea oamenilor cu site-ul tau?

Structureaza textul astfel incat sa fie usor de citit

O buna structura a textului imbunatateste considerabil lizibilitatea paginii. Asta rezulta intr-o interactiune mai buna a utilizatorilor cu website-ul tau. Poti lua legatura cu o agentie SEO pentru a-ti maximiza eforturile de a-ti creste interactiunea.

Potrivit studiilor despre modul in care un utilizator citeste paginile web, urmatoarele metode a-ti structura textul sunt alegerile cele mai potrivite:

Paragrafe scurte

Limiteaza-te la paragrafe de cel mult 3 propozitii. Nu este gresit nici sa folosesti o singura fraza intr-un paragraf, insa trebuie folosite eficient, altfel textul tau va arata ca o lista imensa, ceea ce nu este tocmai indicat.

Propozitii scurte

Frazele lungi sunt greu de urmarit. Unde este posibil, incearca sa spargi fraza in mai multe propozitii scurte.

Subtitluri

Oamenii nu citesc tot continutul unui site, ci scaneaza informatia. Pentru a face scanarea mai usoara, Happy Advertising recomanda folosirea de subtitluri relevante pentru textul existent, pentru a ghida cititorul in josul paginii.

Liste

Atunci cand ai multa informatie de pus intr-un articol, cum ar fi statistici, exemple, idei, este mult mai usor pentru cititor sa o parcurga sub forma de lista.

Foloseste imagini pe parcursul continutului

O buna optimizare SEO implica includerea de fotografii profesionale, de calitate in continutul website-ului este o metoda usoara, dar eficienta, de a creste interactiunea. Pentru utilizatorii tai aceasta practica este utila deoarece ii ajuta sa isi creeze mental o imagine completa despre subiectul textului pe care il parcurge.

In al doilea rand, fotografiile ajuta sa iti imparti continutul in mai multe sectiuni. In plus, este stiut faptul ca tuturor ne plac fotografiile bune.

Scrie dupa principiul piramidei inverse

Pentru cine a studiat jurnalismul aceasta practica nu este un secret. Se refera la introducerea informatiei importante inca de la inceputul articolului. Adica cea care raspunde la intrebari precum Cine? Ce? Cand? Unde? De ce? si Cum?. Dupa aceasta etapa urmeaza sa introduci detaliile importante, dupa care alte informatii generale.

Datorita faptului ca expui informatia principala la inceputul articolului, vei reusi sa captezi atentia cititorului si sa il ghidezi spre finalul acestuia.

Alege o agentie SEO care iti ofere toate aceste servicii

Daca iti doresti mai multe solutii personalizate, care sa se potriveasca cu obiectivele business-ului tau, o agentie SEO este alegerea potrivita. Vei stabili cu aceasta strategia de care ai nevoie, prin identificarea pozitiei tare in mediul online si construirea strategiei in functie de aceasta.

Happy Advertising, cu experienta necesara in a-ti creste business-ul prin strategii bine elaborate in cei 9 ani de activitate. Daca intentionezi sa iti maresti timpul pe care un utilizator il petrece pe site-ul tau, o buna optimizare SEO este alegerea ideala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#agentie SEO, #optimizare SEO , #web