Idei dupa care ne administram afacerea online

Advertorial
Marti, 06 Decembrie 2016, ora 14:12
4893 citiri
Idei dupa care ne administram afacerea online

(P) Specialistii in IT au ajuns la concluzia ca 70% din cei ce cauta ceva in motoarele Google nu sunt tentati sa acceseze si urmatoarele pagini, deoarece prima le ofera din start satisfactia lucrului gasit rapid.

Este foarte important ca site-ul tau sa se gaseasca printre primele rezultate afisate in motoarele de cautare, pentru anumite cuvinte cheie, expresii sau link-uri.

La acest lucru contribuie in buna parte metoda prin care se efectueaza optimizare SEO, din ce in ce mai raspandita in mediul pe care internauti il stapanesc.

Prin promovare site castigi clienti, publicitate si reusesti sa-ti faci domeniul cunoscut pe ramura pe care ai visat-o sau ai avut-o in plan inca de la inceput.

Optimizarea pentru motoarele de cautare se refera la realizarea unui site astfel incat el sa fie "gasit" cu motoarele de cautare si sa ajunga intre primele rezultate afisate.

Prin optimizare site se realizeaza una din cele mai bune metode de promovare a unui site pe internet.

Constructia si alcatuirea initiala a site-ului ii vor aduce acestuia vizitatori si astfel posibili clienti pentru ceea ce afacerea ofera.

In ultimii ani, s-au dovedit de bun augur ideile de marketing online bazate pe produse hand made, cadouri personalizate, obiecte de decor originale, parfumuri, incaltaminte sau chiar blog-uri de moda sau calatorii.

Treptat se contureaza un trend ascendent al oamenilor care ajung sa traiasca din afaceri online prospere sau bloging infloritor. Nu este nimic complicat in toata treaba.

Cu cateva cunostinte de baza din sfera tehnologiei IT si idei bine gandite, poti crea un magazin online de succes!

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#promovare site, #optimizare SEO, #Optimizare site , #web