WhatsApp: Cum ascunzi continutul mesajelor din notificari

Autor: PLAYTECH
Marti, 19 Martie 2019, ora 17:14
15753 citiri
WhatsApp: Cum ascunzi continutul mesajelor din notificari

La fel ca orice alta aplicatie de chat de pe mobil, WhatsApp iti afiseaza continutul mesajelor primite in notificari. Din fericire, poti dezactiva respectiva optiune.

De cele mai multe ori, cand cineva iti scrie un mesaj, ti-ai dori sa vezi cat mai repede continutul corespondentei. Tocmai din acest motiv, majoritatea aplicatiilor pe care le ai instalate au activata aceasta optiune in mod implicit. Daca te afli insa intr-un set de circumstante in care nu ti-ai dori ca persoanele din imprejurimi sa-ti vada mesajele primite, exista si aceasta posibilitate.

Daca ai un pic de rabdare, poti opta pentru transformarea notificarilor legate de mesaje noi intr-o notificare discreta, fara continutul efectiv in format text din spate.

Nici macar nu trebuie sa te chinui foarte tare. Dupa ce ai activat optiunea cu pricina, vei sti instant ca ai primit un mesaj nou, dar pentru a vedea ce ti-a scris un prieten, trebuie sa intri in WhatsApp si sa accesezi conversatia respectiva.

In cazul posesorilor de iPhone, exista mai multe optiuni pentru a-ti atinge scopul. Prima varianta functioneaza si pe Android. Intra in WhatsApp si fa un tap in dreapta jos pentru a intra la Setari.

Din Notificari sau Notification, in functie de limba pe care o ai setata, te intereseaza o bifa din partea de jos a ecranului intitulata Show Preview sau Afisare Previzualizare. Debifeaza optiunea cu pricina. Modificarile intra in vigoare in timp real.

Vezi AICI VIDEO-TUTORIAL cu setarile pe care trebuie sa le faci pentru WhatsApp

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#WhatsApp aplicatie chat setari , #WhatsApp