WhatsApp nu va mai functiona pe milioane de smartphone-uri. Ce trebuie sa faci

Sambata, 03 Decembrie 2016, ora 17:02
24269 citiri
WhatsApp nu va mai functiona pe milioane de smartphone-uri. Ce trebuie sa faci
Foto: Facebook/WhatsApp

Aplicatia WhatsApp nu va mai functiona de la sfarsitul anului pe milioane de smartphone-uri mai vechi. Cei care se afla in aceasta situatie trebue sa faca un update telefonului pentru a putea folosi in continuare aplicatia.

Un purtator de cuvant al WhatsApp a declarat ca aceste telefoane au jucat un rol important in povestea lor, dar ca nu dispun de toate capacitatile de care au nevoie pentru a extinde caracteristicele aplicatiei, transmite Mirror.

Astfel, WhatsApp nu va mai functiona pe iPhone 3GS, lansat in 2009, si nici dispozitivele cu iOS 6, adica iPhone 4, 4S, sau 5 pe care nu a fost actualizata ultima versiune a sistemului de operare - iOS 10.

Citeste si WhatsApp lanseaza functia de apelare video

Schimbarea va afecta si primele patru generatii de iPad al caror sistem nu a fost actualizat.

De asemenea, toate telefoanele sau tabletele pe care ruleaza Android 2.1 sau 2.2 nu vor mai putea accesa aplicatia. Aici se incadreaza dispozitivele lansate intre mai 2010 si noiembrie 2011 de la mai multi producatori.

Windows Phone 7 a fost lansat la nivel mondial in 2010, iar Microsoft a intrerupt sustinerea sistemului in 2014, asa ca e posibil ca WhatsApp sa nu mai functioneze.

WhatsApp planuia ca aplicatia sa nu mai mearga nici pentru BlackBerry OS, BlackBerry 10, Nokia S40 si Nokia Symbian S60, dar s-a razgandit si a oferit un ragaz pana pe 30 iunie 2017.

Vezi si O facilitate consacrata a Yahoo! Messenger va fi disponibila si pe WhatsApp

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#WhatsApp oprit smartphoneuri, #actualizare sistem telefon WhatsApp, #WhatsApp sistem smartphoneuri , #WhatsApp