Adevaratul castigator al procesului Apple vs. Samsung

Duminica, 26 August 2012, ora 18:43
6467 citiri
Adevaratul castigator al procesului Apple vs. Samsung

Apple a obtinut o decizie judecatoreasca ce arata ca Samsung a copiat iPhone-ul. Samsung face apel si va incerca sa atenueze cat mai mult impactul deciziei.

Insa vorba "doi se cearta si al treilea castiga: se dovedeste cat se poate de adevarata. In acest caz, cel de-al treilea este reprezentat de Microsoft si Nokia, care se uita la scandalul dintre cei doi giganti si zambesc multumiti.

Verdictul in procesul Apple-Samsung a fost in favoarea Windows Phone, scrie Forbes.

Toata lumea asteapta ca Nokia sa prezinte primul smartphone cu Windows Phone 8 luna viitoare, pe 5 septembrie. Si va fi un eveniment care va atrage toate privirile, chiar daca inceputul lui septembrie este o luna aglomerata in ce priveste prezentarile de acest gen, toate companiile incercand sa-si anunte produsele inaintea Apple.

Insa Nokia si Microsoft au un mare avantaj. Intr-o lume in care Android a copiat iOS, ei vor veni sa spuna "uitati-va la telefonul nostru. Este ceva diferit".

Microsoft a anuntat ca platforma va avea cea mai completa experienta de portofel virtual, care include integrarea platformei cu carti de credit si debit, carduri de membru si de loialitate, oferte, cupoane.

Noul sistem de operare va avea si o aplicatie pentru harti, dar si pachetul MS Office.

Windows Phone 8 are multe elemente tehnologice in comun cu Windows 8, pentru calculatoare si tablete, cum ar fi drivere grafice, colectiile de aplicatii DirectX si kernel-ul NT.

Chiar si cofondatorul Apple, Steve Wozniak, a laudat sistemul de operare Windows Phone, fiind impresionat de design si de aplicatii.

Omul de afaceri, care a infiintat compania Apple alaturi de Steve Jobs, la sfarsitul anilor '70, a spus ca aplicatiile de pe smartphone-ul concurentei au un design mai atractiv decat cele de pe iPhone sau de pe telefoanele cu Android.

El a afirmat ca interfata Windows Phone este "mai frumoasa decat a telefoanelor cu Android si extrem de intuitiva. Simti ca esti cu un prieten, nu cu o unealta".

Asadar, ramane de vazut cu ce strategii va veni concurenta, insa, in acest moment, adevaratul castigator al procesului dintre Apple si Samsung este, fara drept de apel, Microsoft Phone 8.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
#Windows Phone 8, #proces Samsung Apple, #Nokia Windows Phone 8 , #windows