Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Aberatia zilei: Un deputat cheama la lupta. Cum ii raspund internautii

Joi, 17 Martie 2016, ora 17:17
4777 citiri
Aberatia zilei: Un deputat cheama la lupta. Cum ii raspund internautii
Foto: clipart.co

Deputatul Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita, a lansat joi o chemare la lupta pentru ca Romania sa fie "a tuturor romanilor si numai a romanilor", dupa ce in presa au aparut speculatii despre cedarea Portului Constanta catre olandezi si o posibila invazie a refugiatilor in Vama Veche.

"Dragi romani,

Dragi camarazi,

Acum este momentul sa ne ridicam la lupta. Va chem pe toti alaturi de Partidul Romania Unita pentru a ne apara tara de imigrantii musulmani si de vanzatorii de tara. De voi depinde daca portul Constanta va fi romanesc sau daca Vama Veche va mai fi a voastra, sau daca va fi invadata de imigrantii musulmani.

Partidul Romania Unita este singurul partid din Romania independent, care lupta pentru viitorul, destinul si suveranitatea natiunii romane. Tot ceea ce avem de facut este sa ii adunam laolalta pe toti ai nostri, pentru o Romanie a romanilor, a tuturor romanilor si numai a romanilor", se arata in discursul inregistrat video si postat pe Facebook de Bogdan Diaconu.

Ce?! Unde? Cum? Cand? Nu se spune.

Lipsa oricaror detalii suplimentare cu privire la data, locul si modul in care se va desfasura lupta i-a cam bagat in ceata pe sustinatorii lui Bogdan Diaconu (ale carui idei probabil ca il fac pe Corneliu Vadim Tudor sa se perpeleasca de invidie in mormant).

Insa mesajul mobilizator a fost receptat drept pozitiv de peste 720 de utilizatori ai retelei de socializare, iar jumatate dintre acestia i-au dat si share, pentru ca el sa ajunga la toti romanii care sunt pregatiti psihic si fizic sa se lupte pentru "Romania tuturor romanilor si numai a romanilor".

Dialogul intre comentatori s-a incins teribil, pe masura entuziasmului generat de "chemarea la lupta". Cei mai hotarati au cerut indicatii suplimentare, in timp ce carcotasii au dat semne ca se cam codesc cand e vorba de facut ceva concret si consistent.

Va prezentam mai jos o selectie a celor mai taioase opinii exprimate de comentatori pentru a intelege mai bine cam cum se pune problema cand vine vorba de lupta cu tradatorii de tara si invadatorii musulmani (copy-paste justificat, pentru a intelege si nuantele):

F.C. "Pina nu ii ciomagim si pe ei si pe unguri si mai ales pe guvernanti, nu se trezeste nimeni la realitate"

M.N. "Doamne ajuta, vin si eu vreau sa stiu ora, data, locul, si imi dau viata pt tara"

C.L. "tot respectul pentru tine"

M. "SALVE!"

R.B. "IIntentia e buna dar ce sttic?ie acest tanar despre lupta [politica sau de alta natura].Unde a facut armata? Ce pregatire are? Unde lucreaza? dece vrea ciolan politic?"

P.I. "Pe ei, pe mama lor! "

A.C. "VREAU SA MA INSCRIU IN PARTIDUL ROMANIA UNITA DAR NU STIU UNDE O POT FACE. SUNT DIN OLTENITA JUD CALARASI. MAR PUTEA AJUTA CINEVA CU UN RASPUNS???"

(Raspuns:) I.C. "Nu"

A.M. "Inteleg ca daca erau crestini, budhisti sai mozaici nu era nici o problema....: -} Mai incearca domnule Bogdan, asta nu-i lupta la ce chemi dumneata"

I.A. "BRAVOOOO BOGDAN DIACONU.....ROMANI NU VA MAI LASATI PACALITI DE O GALEATA SI UN KG DE ULUI SAU ZAHAR UITATI AICI UN OM CARE FARA NICIUN INTERES SI FARA SA FI FACUT POLITICA UN OM TANAR CARE TREBUIE SPRIJINIT IN TOATE DEMERSURILE LUI....TREZITIVA SA IESIM IN STRADA PENTRU A NE LUA TARA INAPOI DE LA SCURSURILE CARE NE-AU ADUS LA SAPA DE LEMN DI 89 INCOACE....TREZIREA ROMANI TREZIREAAA ROMANIA....DOAMNE AJUTA ROMANIA...."

M.F. "Dc as vota PRU????Dc as vota Bogdan Diaconu????Dc nu as sta in pat sa ma relaxez??????Asa a fost si cu Johanis.... Votatima pe mine ca am sa fac am sa dreg cand de fapt noi Romanii nici presedinte nu avem.Si cand te gandesti ca multi oamenii au stat in picioare la cozi imense prin ploaie si prin vant si ptr ce??????Eu unu nu vad nici o schimbare.Tin sa mentionez ca nu sunt de partea vreo-unui partid asa ca nici nu ma voi strofoca sa ma ridic din pat si sa merg sa votez deoarece numai am incredere in politicieni care odata ajunsi acolo sus nu stiu nimic altceva decat sa fure.Sa va voteze acei oameni care mai au rabdare cu voi"

F.B. "Hai ma! Nu shi rau! Tot asa ati venit si voi,cu musulmanii-n spate,acu 6 secole.Ce crezi,ca Imperiul Roman de Rasarit a fost inghitit de Triunghiul Bermudelor? Eu in locul tau m-as lupta pentru Constantinopol,Sfanta Sofia.As porni o cruciada! Nu vezi ca nu sunt revendicate de nimeni. Voi tot o tineti ca sunteti urmasii dacilor. Sunteti,dar nu toti. Vreo 10 % cum arata studiul genomului romanesc. Ungurii au 30 % gene neolitice,limba vorbita fiind una din cele mai vechi din lume. Dar sunt mult mai hotarati sa-si apere granitele. Eu la Capul Midia Navodari am facut armata. Am aparat granita un an.Datoria mi-am facut-o.Acu mergeti voi."

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Bogdan Diaconu chemare lupta, #Bodgan Diaconu imigranti , #Romania
Comentarii