Cum explica jurnalista din Ungaria de ce a pus piedica unui refugiat

Autor: Ana Ilie
Vineri, 11 Septembrie 2015, ora 12:47
7957 citiri
Cum explica jurnalista din Ungaria de ce a pus piedica unui refugiat
Foto: Facebook/Petra Laszlo - Shame on you

O jurnalista ungara care a starnit indignare dupa ce a fost filmata punand piedica unui refugiat cu un copil in brate si-a explicat gestul si regretul fata de ce a facut.

"Cand urmaresc inregistrarea acum, e ca si cum nu ma vad pe mine. Sincer regret ce am facut si imi asum responsabilitatea", scrie Petra Laszlo intr-o scrisoare adresata ziarului ungar Magyar Nemzet, preluata de France24.

"M-am panicat, nu sunt un cameraman fara inima, rasist, care da cu piciorul intr-un copil", explica aceasta.

In inregistrarea video, Petra Laszlo, in varsta de 40 de ani, poate fi vazuta cum pune piedica unui barbat care alearga cu un copil in brate si cum da cu piciorul intr-un alt refugiat care alearga. Incidentul s-a petrecut langa Roszke, in apropiere de granita cu Serbia.

Ce a patit o angajata a unei televiziuni din Ungaria dupa ce a lovit imigranti (Video)

Femeia a fost concediata de postul N1, un canal TV de Internet apropiat partidului ungar de dreapta anti-imigranti Jobbik, si va fi anchetata penal.

"Numai acum m-am adunat suficient cat sa scriu. Sunt in stare de soc din cauza a ceea ce am facut si ce mi s-a facut mie", continua jurnalista.

"Inregistram cu camera cand sute de imigranti au rupt cordonul Politiei, unul din ei s-a lovit de mine si m-am panicat. M-am temut cand au inceput sa alerge spre mine si ceva a facut click in capul meu. Cum aveam camera in maini, nu vedeam cine vine spre mine si singurul meu gand a fost ca voi fi atacata si ca trebuie sa ma apar", povesteste femeia.

"Ca mama, imi pare in mod deosebit rau ca soarta a facut ca un copil sa alerge spre mine si eu nu am simtit asta. Nu e usor sa iei o decizie buna cand esti panicat", continua aceasta.

Petra Laszlo mai scrie ca nu "merita nici vanatoarea de vrajitoare politica ce are loc impotriva mea, nici defaimarea sau multele amenintari cu moartea".

"Sunt doar o femeie, acum somera, mama a unor copii mici, care a luat o decizie proasta din cauza panicii", se apara aceasta.

Jurnalista care a lovit imigranti va fi anchetata penal (Video)

Petra Laszlo a fost concediata marti, de indata ce au fost transmise imaginile incriminatoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ungaria jurnalista piedica refugiat, #Ungaria piedica refugiat explicatie , #Ungaria
Comentarii