Ziare.com

Ungaria respinge noul sistem de repartizare a refugiatilor: Parlamentul European implementeaza "planul Soros"

Vineri, 20 Octombrie 2017, ora 23:04

   

Ungaria respinge noul sistem de repartizare a refugiatilor: Parlamentul European implementeaza "planul Soros"
Premierul ungar Viktor Orban a declarat vineri ca Parlamentul European a inceput implementarea "planului Soros", dupa ce a adoptat un proiect de lege care prevede introducerea unui mecanism permanent de distribuire automata a refugiatilor in toate statele membre ale Uniunii Europene.

Dupa o reuniune la Bruxelles a sefilor de stat si de guvern din UE, Orban a spus ca "exista un glont pe teava, care va introduce un mecanism de distributie permanenta privind imigrantii, fara o limita superioara, ceea ce se traduce ca o cota obligatorie de relocare".

Raportul Comisiei pentru libertati civile, justitie si afaceri interne (LIBE) a Parlamentului European "neglijeaza pericolele existentei unei legaturi intre migratie si terorism", potrivit lui Orban, care a adaugat ca amendamentul va restrictiona puterile statelor membre.

"Pana acum, a fost de competenta noastra sa stabilim cine poate ramane in Ungaria, dar Parlamentul European a lansat un atac mai puternic decat oricand impotriva suveranitatii noastre. Dar unitatea nationala va fi la indemana intr-o astfel de situatie, chiar daca partidele de opozitie din Ungaria sustin politica de imigratie a Bruxelles-ului, bazata pe cotele obligatorii", a spus Orban.

Premierul Ungariei s-a angajat ca, atat timp cat va ramane in functie, guvernul de la Budapesta nu va accepta niciun acord privind redistribuirea imigrantilor in baza unui sistem de cote. Viktor Orban se asteapta la dezbateri "dure si de durata" in privinta acestui subiect.

Joi, Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne (LIBE) a Parlamentului European a adoptat, cu o larga majoritate, un proiect de lege care prevede reformarea Sistemului de azil Dublin prin introducerea unui mecanism permanent de distribuire automata a refugiatilor in toate statele membre UE.

Documentul, care vrea sa inlocuiasca Regulamentul Dublin potrivit caruia extracomunitarii pot cere azil doar in tara europeana in care au ajuns initial, urmeaza fie aprobat si de plenul Parlamentului UE, dupa care va fi negociat cu reprezentantii statelor, in Consiliul UE.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 2571 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Primirea milioanelor de refugiati musulmani...

incalcă toate tratatele europene privind siguranta frontierelor si a spatiului Schengen. Asistăm de fapt la prăbusirea Uniunii Europene asa cum o stim.

Viktor Orban are dreptate cand spune speriat că asistăm la o invazie musulmană care pune in pericol identitatea crestină si natională a statelor europene, iar principalul vinovat pentru gravitatea situatiei e Germania, care risca sa-si schimbe echilibrul etnic si politic. Nu intamplator a obtinut - AfD 13,5% in alegerile recente. In curand vom vorbi de Ciocnirea civilizatiilor si asediu islamic in Europa.y

 

Mai mult...

E un atac al libertățile civile ale poporului ce locuiește cu "buletin de identitate"in acel teritoriu.
Nu poți trăi,uitandu-te mereu inapoi,dacă nu vine un turbat cu camionul să dea peste grupuri de cetățeni pașnici...

din cauza incapabilei merkel

au ajuns indivizi ca orban in centrul atentiei :)
hunul are dreptate,adn-ul lui de invadator il ajuta
sa inteleaga primejdia in care se afla europa,dar,
cine a provocat aceasta nebunie ?

nimeni alta decit fosta comunista din rdg,angela,
cea degraba iubitoare de turbane si salvari.

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor