Alexandru Ciorobea

Alexandru Ciorobea

expert in drepturile omului

1 articol

Alexandru Ciorobea este fost diplomat de cariera in cadrul MAE al Romaniei. In perioada 2007-2012 a reprezentat Romania la ONU/New York, in calitate de expert in domeniul drepturilor omului, dezvoltarii sociale si problemelor umanitare. In 2012 a parasit corpul diplomatic al Romaniei si a fondat, la Washington, D.C., organizatia neguvernamentala Together for Development, axata pe aplicarea unui concept inovativ in domeniul combaterii saraciei si somajului prin stimularea initiativelor antreprenoriale. Organizatia sa a dezvoltat deja mai multe proiecte antreprenoriale si de dezvoltare sociala pe trei continente: Africa (Camerun), Asia (Sri Lanka) si Europa (Romania). Este licentiat in management si stiinte administrative al ASE-Bucuresti si a obtinut un master in Studii Anglofone la Metropolitni Univerzita din Praga. Este pasionat de geopolitica si antropologie culturala.

Brexit: Ghici cine nu mai vine la cina?

Hai sa vedem de ce. Relatia UK-UE a fost ca o casatorie morganatica de sec. 19 incheiata cu un divort democratic de sec. 21. Ca mai toate mariajele din specia cu pricina, si relatia asta a inceput cu promisiuni prudente (cel putin de partea britanicilor) si cu mari asteptari (de ambele parti). Dar ca absolut toate mariajele, n-a venit cu...

Ultimele comentarii


Ma regasesc in acest articol

Elitele trebuie sa coboare din turnul lor de fildes si sa asculte cu adevarat dorintele si ofurile populatiei. Si mai ales!!! sa nu mai permita influenta multinationalelor in politica. Aceste trebuie doar sa faca bani, nu sa faca si desfaca in politica. Si inca o chestier EXTREM DE IMPORTANTA... trebuie oprita si ingerinta masonilor in viatza popoarelor. Aceasta organizatie trebuie interzisa prin legi crunte. "Casatoria pentru toti" o consider o actiune promovata de acesti inamici ai specie umane.