Dr. Tommy Tomescu

Dr. Tommy Tomescu

medic stomatolog

2 articole

"Am decis sa ma implic in viata civica, fiindca sunt reale probleme care trebuie puse la punct, iar majoritatea reprezentantilor autoritatilor nu isi fac datoria prin implicarea necesara, pentru a veni realmente in folosul celor pe care ii reprezinta. Sunt implicat in mod activ in viata cetatenilor romani aflati in diaspora si voi continua sa fiu, indiferent de schimbarile care pot avea loc pe parcurs. Sunt activ si urmaresc fiecare eveniment ce aduce consecinte asupra romanilor, neezitand sa iau atitudine si sa le trimit public scrisori oricarui politician sau reprezentant al puterii care ar trebui sa tina cont in permanenta de respectarea cetatenilor si a legilor tarii."

Valcov Darius Bogdan si Actiunea guvernamentala de politie politica

Solicit tuturor celor carora le este adresata aceasta scrisoare deschisa sa condamne si sa solicite investigarea si pedepsirea actiunilor desfasurate de Valcov Darius. Pentru ce a facut consilierul premierului Romaniei, in Marea Britanie ar fi fost dat afara din guvern in acea noapte, chiar daca era sambata sau duminica. Dar in Marea Britanie...

Omiterea intereselor Romaniei la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis este preocupat de integrarea automata a Irlandei de Nord in spatiul UE. In loc sa aiba ca prioritate situatia propriei tari, asa cum afirmase zilele trecute pe pagina sa oficiala de Facebook, lasa in incertitudine situatia similara a Republicii Moldova si a statutului ei in raport cu Uniunea Europeana. In cursul...

Ultimele comentarii


domnule dr stomatolog, aplaud actiunea dv. si va felicit pentru

acest gest cat se poate de moral si legal.

vad ca nu l-ati inclus si pe avocatul poporului, care ar fi fost prima persoana indicata sa rezolve cazul. probabil este un lasus bine gandit, avand in vedere activitatea sa anterioara :)

ar fi bine si incurajator ca sa existe in tara mai multe persoane care sa aiba calitatile dv.

p.s. pe ministrul sanatatii nu vreti sa-l (sa o) deranjati? dar pe olgutza care i-a furnizat lui valcov documente pe care nu avea dreptul legal sa le divulge?


FELICITARI !

Iata o frumoasa actiune civica responsabila !

Sa auzim si de bine !


Very nice Mr Tomescu ,well said and glad that you

sent the letter to all of the people that you mentioned.
Problema ca intr-o dictatura ca psdragnea,ei au dreptul sa incalce legea cat doresc, sa aiba condamnati penali in guvern si sefi ai camarilei ...da.. deputatilor , sa aiba un limbaj trivial ,obscen, sa fie mitomani, corupti si nesimtiti pentru ca legea in Romania nu mai e respectata si aparata de organele abilitate...jandarmeria se erijeaza in protejarea penalilor cand ei ar trebui sa fie fericiti ca primesc o mana de ajutor pentru asanarea coruptiei si penalitatii din institutii publice si politice...dar ei prin asta dovedesc clar ca apara frauda, minciuna, coruptia si nesimtirea. Doi condamnati penali dragnea si valcov conduc o tara, oare asta e normal??? In UE, ? Ce mai a steapta aceasta UE??? Sa se instaureze dictatura totala gen erdogan ,intr-un stat al UE??? Cand vor aparea ordinele clare care trebuie urmate daca nu...a sosit momentul adevarului...ceausescu a picat si-al doilea e in drum spre Targoviste...intr-o saptamana evenimentele se vor precipita ...si sper ca fie in sfarsit liniste, democratie si drumul spre normalitate...


felicitari domnule Tomescu!

un cabotin corupt și un bandit de cea mai joasă spiță nu poate să scape de justiție la nesfarșit.


pai.....asa-i friumos......irlanda unim.....si integram.....

+++++++++++++++++++++++++++
_________________________

.....Basarabia....ciuciu.......eventual o cedam rusiei direct.....sa ne luam o povara din spinare....ce dreac.....
.....stiti.....hitler s-a sinucis....nu era insu care sa discute ceva cu cineva....herr panzer pe cand se sinucude politic ?.....de buna voie nemteasca si nesilitorit de nimenea....si apoi....alegeri generale anticicpate.....


excelent articol!

foarte rar am vazut articole in care sa ni se arate si alte opinii decat cele "oficiale" fata de :unirea cu moldova, sustinerea intereselor romaniei de catre seful statul(indiferent care ar fi acela). ma mir ca articolul a avut "aprobare" de a fi pus pe site!


Dr. Tommy Tomescu, prim vicepresedinte al Consiliului Romanilor

de Pretutindeni. Nu stiu cine este acest domn, nu cunosc Consiliul Romanilor de Pretutindeni, desi locuiesc in Occident de aproape 4 decenii!

In consecinta, nu vad care este pozitia din care isi poate permite sa dea "sfaturi" presedintelui Romaniei.

Numai faptul ca anticipeaza conditionarea "alipirii" Moldovei la RO ca argument de respingere al Irlandei de Nord la Comunitatea Europeana, dovedeste ca omul nu are cea mai mica idee despre diplomatie si despre procesul istoric care trebuie condus cu inteligenta, nu cu "hey rupismul" din scrisorica dansului.

Ma desolidarizez complet si definitiv de opiniile dlui Tommy Tomescu. Sa ramana la combaterea cariilor si stomatologie, profesiunea sa. 90% din natiunea romana nu mai are dinti, asa ca el va avea de munca pentru cateva decenii. Politica externa a Romaniei trebuie lasat in grija celui care este responsabil constitutional, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis.


" i-am trimis deja o scrisoare" in ce calitate?

Daca vorbiti asa, ai impresia ca vorbiti de la presedinte la presedinte.
Nu stiu ce romani de pretutindeni reprezentati, eu traiesc de decenii in diaspora, am intrebati si alti roamni, pe noi nu ne reprezentati.

"Trebuie sa amintesc aici si faptul ca s-a acceptat includerea automata in Uniunea Europeana a Republicii Democrate Germane in momentul reunificarii Germaniei"
Comparatie falsa, acolo au tratat Marile Puteri, castigatoarele WW2, e alta mancare de peste.