Florin Citu

Florin Citu

senator PNL

1 articol

Romania, amanetata de PSD

Iresponsabilitea si incompetenta sunt caracteristici de baza ale ultimului an de guvernare PSD. Administrarea resurselor financiare ale economiei se face avand in vedere posibile riscuri la care ar putea fi supusa economia in viitor. Nu presupunand ca "totul va fi bine". Cei care traiesc in mediul privat si iau decizii zilnic stiu sa nu...

Ultimele comentarii


Romanii sint in vacanta

Sa nu ii tulburam. Revolutia se tine de la ora 9 la 12, dupa care se merge la o terasa la o bere.


Societatea romana a fost bolnava de multa vreme, de pe vremea

RSR, iar reprezentatii si institutiile ei sint pe masura. Numele institutiilor s-a schimbat, dar metehnele au ramas aceleasi. Oare de ce? Cit despre Dragnea, intrebarea nu este de ce este el gate sa sfisie interesele tarii, ci de ce i se permite sa sfisie interesele tarii. Dragnea comite abuzuri de putere sau dea dreptul ilegalitati in serie, si totusi nu este chemat la ordine nici de partidul lui, nici de coalitia parlamentara, si nici de institutiile statului, cu exceptia DNA. Cum sa nu creada el atunci ca el este “el supremo", ori chiar statul roman.


Adevarul

Degeaba iesim in strada , degeaba manifestam, nesimtirrea politicienilor e crasa , sa incepem sa nu mai platim taxe pana nu ne asigura statul roman ce scrie in constitutie. Cand vom inceta sa nu mai platim taxe atunci va fi o mare problema pentru politicieni .Atunci vor pleca singuri din locurile lor calduroase si banoase .Asta e singura directie pentru a schimba ceva in tara noastra . 1 milion de romani sa nu mai plateasca taxe si sunt terminati pe veci .


Pe autorul articolului, dl Florin Catu, il urmaresc mereu cu interes

Este una din nu multele figuri politice actuale care impun respect datorita tinutei morale si profesionale de alta factura decat aceea cu care se pare ca ne-am cam obisnuit.

Ba chiar, dupa romanestile bascalii care ne mai depresurizeaza, romani sadea fiind, ne continuam existenta ca si cand am mai avea un mileniu de trait inainte si ne-am permite luxul de a ne bate joc noi de noi insine inca vreo 50 de ani...

Romania este in agonie.
Dar, daca tot vine Apocalipsa, maine-poimaine, ce ne mai intereseaza de altceva?!

Ca, vorba omnipotentului si omniprezentului Soros:
FESTINA LENTE!

..............................

P.S. Aprecierile mele pentru colegii comentatori @info si @valll. Echilibru si profunzime.


Nu stiu unde traiesc unii....

....dar eu constat pe zi ce trece ca treaba merge spre bine, ma misc mult prin tara si economia merge bine, firmele o duc binisor, au comenzi, agricultorii au inceput sa se destepte si produc recolte mai mari si mai bune. Daca compar cu epoca basesciana cind totul era la conservare este o mare diferenta. Deci dvs unde traiti? Aveti orbul gainilor sau sinteti pur si simplu doar niste scribi angajati de nu stiu cine sa spuneti ca laptele este negru si apa este uscata?


"Nu lasati sa se apropie de putere pe cei care o iubesc"

Toti cei obsedati de a ajunge la putere au tendinte dictatoriale. Istoria ne-a oferit si ne ofera, in continuare, o multime de exemple.
Macar daca obsesia ar fi doctrinara, dar la noi dorinta de a ajunge la putere este determinata aproape exclusiv de interese personale, pentru a beneficia de privilegii, a profita (abuza) in interes propriu si a apara averile constituite astfel.

Cred ca ar fi bun un articol in Constitutie care sa spuna ca nici un partid politic nu poate ocupa mai mult de 30% din locurile din Parlament. Se pare ca democratia proportional-liniara duce de multe ori la deformari politice care genereaza, la randul lor, deformari sociale. Parca as prefera o democratie limitativa care sa nu dea putere prea mare unei singure forte politice (eventual prin eroarea electoratului amagit de promisiuni). Ar fi o regula necesara mai ales in cazul tarilor cu democratii neconsolidate, situatie in care este si Romania.


Care este explicatia?

Pe mine ma framanta un lucru: toate popoarelele contin un asmenea procent de ticalosi? Fiindca Dragnea, desi acum e la ordinea zilei si in fruntea clanului, nu e singurul. Au existat in toti acesti ani extrem de multi ticalosi care, profitand de naivitatea poporului au distrus tara mai rau decat o hoarda de navalitori.
Ticalosi din toate partidele politice si de toate meseriile. Politicieni care au furat prin tertipuri si prin legi ticaloase, functionari publici inalti sau obisnuiti, afaceristi care roiau in jurul lor. Si toti, acompaniati de o justitie lipsiata de onoare.
Ma intreb care este explicatia, cum a ajuns un roman ca Dragnea sa sfasie fara mile interesele tarii. La el, iresponsabilitatea cu care distruge totul este deja maladiva.


E rau

Romanii sunt un popor indatorat (ar fi interesant și niște cifre) rate la casa , la masina etc, mirajul creșterile salariilor i-a făcut sa cumpere și mai mult pe datorie. Cred ca e deja prea tarziu sa mai poată fi făcut ceva pt a evita falimentele și preluarea caselor de către bănci. Părerea mea e ca psd a făcut asta cu un scop, sa lase moștenire guvernelor viitoare o situație exploziva ca pe urma cand totul se va liniști sa revină ca salvatorii țării.


"Iresponsabilitatea, incompetenta" si nesimtirea as adauga eu !

Acestea sunt "calitatile de forta" ale partidului mafiot psd ... Nu le pasa ca distrug Romania si fac viata mizerabila romanilor; ei sa fure si sa traiasca bine este tot ce ii intereseaza !