Raluca Turcan

Raluca Turcan

vicepresedinte PNL

1 articol

Raluca Turcan este vicepresedinte al PNL si co-presedinte al filialei PNL Sibiu.

Promovabilitatea redusa ascunde o bomba sociala

La aproape 100 de ani de la Marea Unire, nu ar putea exista o expresie mai frumoasa a proiectului national romanesc decat ca educatia sa devina, in mod real, prioritatea nr. 1 a unei Romanii care priveste cu incredere spre viitor. Pasul inainte spre coeziunea sociala si competitivitatea acestei tari va fi cand statul roman, prin educatie si...

Ultimele comentarii


Integrarea pe "piata" muncii a absolventilor

In ce trebuie sa se "integreze" absolventii? Ei trebuie sa accepte "posturi" precum: maturator, stergator veceuri sau spalator de vase. Daca nu reusesc sa se "integreze", ei trebuie "ajutati" sa o faca, nu-i asa? La ce e buna promovabilitatea, cand absolventii "fraieri" care trec de examene cu note mari nu gasesc posturi pe masura? (cu cat mai mari notele, cu atat mai "fraieri" absolventii!). Nu anunta liberala Mariana Campeanu o lege prin care cei ce pica bacul sa primeasca ajutor de somaj de 250 ron lunar? Cat despre studiile "unicef-ului" liberal, riscul de somaj cel mai crescut il au persoanele cu studii superioare. Acestora nu le poti impune sa spele veceurile bogatasilor manelisti ce repeta clasa intai in ritmul muzicii. Un an de studii in plus poate duce doar la scaderea, nu la cresterea sanselor de angajare. De ce? Pentru ca un an de studii in plus duce la cresterea pretentiilor individului scolarizat. "Tara" te vrea: prost, maturator, ingrijitor? Atunci, nu avem nevoie de promovabilitate.


Miss Turcan

traian basescu si pdl au fost la guvernare muuuuuult timp,de ce abia acum vedeti aceste probleme?adularea lady KB nu va dadea timp?
Fariseism sa fie daca o cer presedintele si partidul,dar....


Vai, dar cat de actuala este Raluca...

"Pana in acest moment" face referire la un raport Aracis din 2012!
Iar raportul Aracis din 2012 nu face decat sa puna in evidenta dezastrul instalat si in educatie dupa 2008, gratie celeilalte jumatati a PNL.

Promovabilitatea scazuta se datoreaza unui sistem bolnav, iar boala sistemului se datoreaza si slabei finantari a sistemului. Ce a facut actualul PNL pentru aceasta? De fapt, ce a facut jumatatea Ralucai pentru asta? Caci cealalta jumatate cam stim ce a facut :(


pe scurt si printre randuri

- bomba din titlu e doar o boala sociala concretizata de sufletele bolnave si schiloade: sa ni se dea(fara nr), ca e demo, si atentie la firimituri(cate putin sa se ajunga pana-n fund, la toti)
- traditia politica a greselii umane si a grelei mosteniri e sadita in dna-ul oamenilor de mai sus, din care faceti parte toti, la gramada; investitiile produc doar daca reprezinta interesu national bugetofag
- societatile occidentale au ajuns unde nu vom ajunge noi never(chiar daca induceti aparenta democratica originala) pentru ca au decretat cu spirit de lege, bun simt si morala ca hotul e hot chiar daca e nedovedit
- adevrata bomba sociala va detona peste cativa ani, cand se vor bate-ntre ei absolventii de diplome fara acoperitura politica si proaspetii pensionari cu contributii mizere la salariu minim de 2-4 h pe economia macro stabilo duduitoare doar in mintele unor exaltati; atunci sa va vad draga paturica conducatoare de tineri si pensionari cersetori, la gramada capitalista de stat feudalo-socialist de drept(uri)!


@un oarecare 10.17

"iar rezultatele la bacalaureat au fost cele mai proaste din istoria invatamantului romanesc!"
- pai poate reflectau cruda realitate ! aia pe care vretzi s-o "coafatzi" prin diverse metode !

"Promovabilitatea redusa ascunde o bomba sociala"


Vai, Raluca, doar stii bine care-i deviza Ciumii Rosii.

Cit mai multi clienti Antena 3, cu atit mai "bine"!!!... Daca premierul Romaniei are televiziune de casa, televiziunea unui fost securist care s-a infruptat din bogatiile tarii si a construit un imperiu mass-media axat pe minciuna si manipularea maselor... e clar: pestele de la cap se... degenereaza! Oare se vrea cu adevarat sa fim un popor inteligent, care sa deslusim toate manevrele ascunse ale politicii romanesti?!... Asta-i intrebarea!


Asa, si?

Aveti voi, PDL-ul, o solutie fulger? Acum ati gasit-o sau o aveti de pe vremea lui Boc, dar e secreta?
Ca sa nu va uite romanii toata ziua trancaniti peste tot despre orice!!!
Interesant este ca atunci cand erati la guvernare nu ati aplicat solutia iar rezultatele la bacalaureat au fost cele mai proaste din istoria invatamantului romanesc!