Ramona Manescu

Ramona Manescu

europarlamentar

2 articole

Membru al Parlamentului European, unde activeaza in comisia pentru Afaceri Externe (AFET) si Comisia pentru comert international (INTA).

Criza din Qatar sau cum pot hackerii patrioti si stirile false sa destabilizeze o intreaga regiune

In ultimele zile, lumea intreaga a asistat cu uimire cum o intreaga regiune - 14 tari din Egipt pana in insulele Maldive, a ajuns, peste noapte, in pragul razboiului. Printr-o miscare complet neasteptata, intre 5 si 6 iunie, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Yemen, Egipt, Maldive si Bahrein au anuntat ca rup legaturile diplomatice cu...

Atacul aerian al SUA in Siria: Ce se intampla atunci cand se depaseste si ultima limita

Atacul efectuat asupra bazei aeriene Shayrat din Siria este, in ciuda opiniei unora, un semn de normalitate si in niciun fel "o agresiune asupra unei natiuni suverane". Cel putin 86 de morti, dintre care 27 de copii, sute de raniti - acesta este bilantul oribilului atac cu arme chimice din Ildib, de care se face raspunzatoare armata siriana....

Ultimele comentarii


hackers vs. teroristi sau fluiditatea moralei doamnei Manescu

Doamna Manescu,

criza din Golf este rezultatul unei lupte de dominare politica si economica intre statele din peninsula la care se adauga interese geopolitica ale USA, Rusia si Iran.
Ce faceti dumneavoastra cu hackerii patrioti si fake news se numeste manipulare. Problema este ca Arabia Saudita si Qatar se folosesc de teroristi si finanteaza grupari de nebuni care ataca atat in Siria, Iraq dar si in Europa, US sau Rusia. Cand Afganistan a oferit protectie Al-Qaida a fost transformat in camp de exercitii militare, cand SA sau Qatar sponsorizeaza nebuni primesc ajutor militar de 110M USD (SA) sau, in cazul Qatar tancuri Leopard 2A7 (Germania), Mowag (Elvetia), Renault Sherpa2 (Franta), Iveco (Italia)

(https://en.wikipedia.org/wiki/Qatar_Armed_Forces)

Dualismul moral al Europei si US este impresionant (Rusia nu a fost niciodata morala). Comunitatea internationala nu este hotarata sa distruga terorismul...daca se dorea se facea de mult. Nu hackers sunt problema ci taietorii de capete, sponsorii lor si clasa politica din Vest care tolereaza si cauta justificari (inclusiv dumneavoastra)


In trecere as aminti ca o judecata ar trebui bazata pe fapte, si fap

-tele trebuesc colectate cit mai impartial posibil. Asta bineinteles daca intentia este de a gasi o solutie onesta. Multi indivizi interpreteaza "faptele" in asa fel ca sa justifice pozitia si interesele lor. Vreau sa subliniez in legatura cu atacul chimic ca nu exista nici o cercetare independenta! Dar asta nu conteaza nimica la nivelul unui parlamentar care trebue sa arate credinta fata de linia trasata. Parca judecata inchizitiei avea mai mare interes pentru fapte. Macar admin. sa o citeasca.


Nu poti pretinde suveranitate

atunci cand iti macelaresti propriul popor.


Doamna europarlamentar

Citind articolul dvs. incep sa-mi explic mai bine de ce Uniunea Europeana a intrat in disolutie. Era normal avand astfel de europarlamentari ca dvs.
Ca politician de rang inalt dvs. vi se pare normal sa fie atacata o tara suverana pe baza unor supozitii. De asemenea vi se pare normal ca organizatii teroriste finantate din exterior sa actioneze armat intr-o tara, iar guvernul acelei tari sa stea cu mainile in san. Urmand logica dvs, daca fermierii francezi ar protesta in fata parlamentului european nu cu tractoare cu bidoane de lapte ci cu tancuri si aruncatoare de flacari ar fi OK, fiindca lupta deschis impotriva unei politici paguboase a UE in ceea ce ii priveste. Ma ingrozesc si ma minunez totodata.
Aveti scuza ca nu sunteti singurul politician care gandeste asa; faceti parte dintr-o turma numeroasa de politicieni care din ignoranta sau interes promovati agenda warmongerilor; din pacate noi cetatenii de rand nu avem nicio scuza cand vom fi epurati in cel de-al 3-lea razboi mondial declansat de politicieni ca dvs., fiindca noi v-am dat aputerea si noi va toleram comportamentul agresiv.


Consiliul de securitate al ONU este de fapt tot timpul blocat

Cand de rusi, cand de americani, ori de chinezi.
Asa ca, despre ce vorbim REAL stimata doamna europarlamentar?