Victor Negrescu

Victor Negrescu

europarlamentar PSD

1 articol

Victor Negrescu este membru al Parlamentului European si Presedinte al PES activists Romania - organizatie cu 8.000 de membri in toata tara. A fost ales in Parlamentul European in luna mai 2014 din partea Partidului Social Democrat si este, in prezent, cel mai tanar europarlamentar roman.

Patru ani de discriminare pentru cetatenii romani. Semneaza si tu petitia "Romania cere Schengen!"

Avem dreptul sa fim in Schengen de 4 ani. In acest interval, noi, romanii, am avut doi presedinti - si totusi niciunul nu a facut din acest obiectiv o preocupare centrala in materie de politica externa. Presedintele anterior se zbatea fara sansa pentru atentia omologilor, in periferia Consiliilor Europene. M-as fi asteptat ca presedintele...

Ultimele comentarii


deci domnu parlamentar psd vreti semnaturi pt

romnia in schengen ?! io fac aici,pe zoaie secu.com un sondaj pe tema romnia afara din europa sa vezi ca o sa adun dublu semnaturi decat matale !


Schengen!!! Vize US!!!

Mai intai drumuri,canalizare,curent electric si in primul rand legi.


autostrade si cu benzi

Olanda ne-a votat intotdeauna impotriva! Aceasta tara cu limbajul pe mult rh,rh,si cu accentul flegmatic gutural,mult a incercat sa impuna Romaniei blngzarea totala a tineretului,a mass media,avansuri probulani in teatre,specatcole,etc,si un liberalism totalc intre gascani daca visam la intrare. Olanda insista in continuare cu impertinenta ca Romania sa redeschida procesul de adoptii la scara in urma scandalului secret privind abuzurile de copii luati de acesti in anii 90",unde sute de copii au disparut fara urma doar la un an sau nici macar sase luni pana la ferificare. Olandezi pretinsi soti,venea cu nume false in Romania dupa care la intoarcere in tara lor,acesti diavoli nu mai puteau fi gasiti. Bineinteles ca autoritatiile din Amsterdam cu multa experienta si traditie in pedofilie,nu au dat la dispozitie nici cea mai mica seriozitate pentru a da de urmele acestora. Olanda nu a luat in sema nici pistele gasite de investigatori privati care au sustinut probe ca multi copii au fost vanduti sau schimbati cu alte cupluri de pedofili de rang inalt din America si ca pentru Olanda,aceste fapte sunt o rusine nationala. Toata acesta mizerie a acelui neam olandez de pagani moderni,s-a infaptuit pe timpul domnilor boieri Iliescu si Roman,care au acceptat acei 30 de milioane de guldeni stransi prin spectacole televizive ca donatii pentru orfanii din Romania in 90",dupa revolutia si ocupatia acestor doi boieri procomunisti cu sentimente economice de-acum in lumea capitalului. Restul cu autostrade si cu benzi ramane o necesitate care este pur si simplu a noastra. Inca una,este si faptul ca Olanda ne-a cerut de mult portul Constanta in schimbul unui real si fara rh,rheli la un Daaaaaaa in Shengen,daca acceptam afacerea cu ei.


autostrade si cu benzi

Olanda ne-a votat intotdeauna impotriva! Aceasta tara cu limbajul pe mult rh,rh,si cu accentul flegmatic gutural,mult a incercat sa impuna Romaniei bulanizarea totala a tineretului,a mass media,avansuri probulani in teatre,specatcole,etc,si un liberalism totalc intre gascani daca visam la intrare. Olanda insista in continuare cu impertinenta ca Romania sa redeschida procesul de adoptii la scara in urma scandalului secret privind abuzurile de copii luati de acesti in anii 90",unde sute de copii au disparut fara urma doar la un an sau nici macar sase luni pana la ferificare. Olandezi pretinsi soti,venea cu nume false in Romania dupa care la intoarcere in tara lor,acesti diavoli nu mai puteau fi gasiti. Bineinteles ca autoritatiile din Amsterdam cu multa experienta si traditie in pedofilie,nu au dat la dispozitie nici cea mai mica seriozitate pentru a da de urmele acestora. Olanda nu a luat in sema nici pistele gasite de investigatori privati care au sustinut probe ca multi copii au fost vanduti sau schimbati cu alte cupluri de pedofili de rang inalt din America si ca pentru Olanda,aceste fapte sunt o rusine nationala. Toata acesta mizerie a acelui neam olandez de pagani moderni,s-a infaptuit pe timpul domnilor boieri Iliescu si Roman,care au acceptat acei 30 de milioane de guldeni stransi prin spectacole televizive ca donatii pentru orfanii din Romania in 90",dupa revolutia si ocupatia acestor doi boieri procomunisti cu sentimente economice de-acum in lumea capitalului. Restul cu autostrade si cu benzi ramane o necesitate care este pur si simplu a noastra. Inca una,este si faptul ca Olanda ne-a cerut de mult portul Constanta in schimbul unui real si fara rh,rheli la un Daaaaaaa in Shengen,daca acceptam afacerea cu ei.


Va referiti probabil la autobahn nu autostrada

construite in Germania in anii 1920-1930 si care au 2 benzi pe sens. Acum nu se mai construiesc asa ci cu 4-5 benzi pe sens. Dupa cum se vede si in fotografii:https://en.wikipedia.org/wiki/Highway. Tara noastra s-a angajat fata de UE sa construiasca autostrazi nu autobahnuri.


5 benzi pe sens

in benzile desenate


S-a dovedit ca un preshedinte penal trebuie suspendat!

Europa nu stia ca Penalul are 70 dosare, ca nu-l mai sprijinea! Acum nimeni nu-l mai cheama nicaieri. Sa stea cu vaka, calul, ursul.
Intrarea in Schengen e politica! Romania a indeplinit de mult toate criteriile. Sau poate e pentru ca Mutzila e penal si el? Posibil!


Dupa ce Chiorila se lauda ca ne baga in Schengen si Mutzila la fel

acum baza e tot la petitzia populara! Ce preshedintzi avem!
Nu vrem in Schengen dar nu avem nevoie nici de emigrantzii Europei!


Cerem intrarea Romaniei in acest spatiu pentru ca:

-TIR-urile romanesti pline cu materiale de contrabanda sa nu fie oprite la frontiere.
-Evazionistii si traficantii nostri sa se poata desfasura in voie pe teritoriul UE, fara riscul de a fi identificati.
-Traficantii de carne vie si de organe sa nu fie stingheriti de nimeni.

Hai sa ne vedem de lungul nasului!


"Patru ani de discriminare pentru cetatenii romani. Semneaza si tu

petitia "Romania cere Schengen!"
"Victor Negrescu,Presedintele PES activists Romania
Europarlamentar PSD"
- pai de ce n-o semneaza totzi psd-ishtii , ca doar suntetzi supermajoritari , sau vretzi sa simulatzi o unanimitate !? :o(((