Andone, dupa meciul cu Steaua: Se cauta inlocuitori pentru mine, la noi e ca in tarile arabe

Joi, 01 Decembrie 2016, ora 08:48
8243 citiri
Andone, dupa meciul cu Steaua: Se cauta inlocuitori pentru mine, la noi e ca in tarile arabe
Foto: captura video Digi Sport

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a spus miercuri seara, dupa victoria cu Steaua, scor 3-1, ca se cauta in continuare inlocuitor pentru el, in ciuda acestui succes.

"Cauta ei si acum inlocuitori pentru mine. Astea sunt informatiile mele. Contractul e contract. Puteam de multe ori sa zic 'Ma duc acasa, de ce sa ma injure lumea?'. Dar asta e rasplata muncii.

Asta e viata. Eu stiu ce e Dinamo, eu stiu ce presiune e aici, nu trebuie sa vina nimeni sa imi spuna. Nu plec. Stau sa terminam in primele doua locuri. Voi pleca sigur daca voi lua titlul", a spus Andone, citat de Digi Sport.

Acesta a comparat situatia din Romania cu cea din tarile arabe, unde "se aduc patru antrenori intr-un an la o echipa".

"Rezultatele se fac in urma unei munci, iar linia se trage dupa tur, dupa retur sau dupa play-off. Vezi unde e problema, ce remediezi... dar la noi e gata, se striga 'demisia', se cer alti antrenori. La noi e ca in tarile arabe, numai acolo sunt patru antrenori pe an la o echipa. Te duci in tarile arabe, iti iei banii, esti platit pentru un an si gata. Dar noi nu trebuie sa gandim ca in tarile arabe.

Am avut oferta din tarile arabe si nu am plecat, am ramas la Dinamo, iar la doua saptamani dupa aia tot stadionul mi-a strigat 'demisia' si m-a injurat cum nu m-a injurat nimeni in viata mea. Pentru ce? Imi fac munca in mod corect si cinstit. Pun totul in slujba lui Dinamo, puteam sa stau acasa, ca am bani sa traiesc toata viata mea.

Pentru ce sa ma conteste daca eu vin cu sufletul deschis la Dinamo. Daca eram la Steaua intelegeam, ca veneam de la Dinamo. Hai sa vedem maine ce se intampla cu Iohannis. Unii l-au ales, altii il injura, la noi e posibil orice", a mai spus Andone, relateaza si Agerpres.

Citeste si alte declaratii facute de Ioan Andone dupa meci

In schimb, managerul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, l-a laudat pe tehnician, in ciuda schimbului de replici dintre cei doi din ultimele saptamani.

"Este meritul lui Andone, a reusit de ceva timp sa ii faca pe baieti sa se concentreze la maximum. Suntem in aceeasi echipa, asta imi doresc de la dansul: sa obtinem victorii, sa reusim sa ne adunam in momentele grele. Acum campionatul e relansat, suntem la 5 puncte de Steaua", a spus Mutu.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#Ioan Andone plecare Dinamo, #Ioan Andone meci Steaua, #Andone meci Dinamo Steaua , #Dinamo