Cum a refuzat Ioan Andone un milion de euro de la Dinamo

Sambata, 17 Aprilie 2010, ora 17:59
1354 citiri
Cum a refuzat Ioan Andone un milion de euro de la Dinamo

Ioan Andone, actualul antrenor al Rapidului, a dezvaluit ca a refuzat o oferta fabuloasa de la Dinamo. Inainte de a veni in Giulesti, Andone a fost contactat de sefii lui Dinamo care i-au propus un contract extraordinar, de un milion de euro.

"E delicat sa vorbesc despre situatia de la Dinamo pentru ca sunt antrenor la o alta echipa. Si nu ma felicit deloc ca i-am refuzat. Toata lumea ma intreaba: 'E adevarat ca ti-au oferit un milion de dolari?' Da, e real. Si i-am refuzat. Nu ca nu mi-ar fi placut sa castig un milion de dolari, cine n-ar vrea sa aiba un milion?, dar i-am refuzat din respect pentru Dinu si pentru Talnar. Nu era corect fata de niste oameni pe care ii cunosteam", a spus Andone in cadrul unei conferinte de presa.

"Falcosul" il acuza pe Cristi Borcea de lipsa de coerenta in conducere si ii transmite ca nu se mai poate avanta in a accepta oferte ca in tinerete.

"I-am si spus lui Borcea: 'Pai tu in septembrie ai facut planul si ai spus ca pana la vara nu te intereseaza antrenor, iar dupa trei luni ai venit la mine la Miami disperat sa vin eu la Dinamo'. E, nu sunt de acord. Nu banii sunt importanti. Daca imi facea propunerea asta acum zece ani poate ca o acceptam. Dar acum e altceva, am ajuns la o varsta in care pot sa aleg. Cat mai pot, ca daca am esec aici, la Rapid, mai am unul si inca unul, atunci, gata, pot sa trec la birou", a mai spus Andone.

Tehnicianul nu a dorit sa comenteze situatia actuala de la Dinamo deoarece este prieten cu Talnar si Andone si nu vrea sa le sfaturi celor doi.

N-am vorbit Talnar in ultimele zile. Sunt prieten cu el, si cu nea Cornel am ramas in relatii foarte bune, dar nu vorbesc. Acum, in situatia asta nu poti sa te bagi, mai ales ca sunt la o alta echipa. Si nici nu vreau sa vorbesc de Dinamo, pentru ca orice spun se interpreteaza. Clubul meu e acum Rapid si sincer sper sa fie si in continuare. Nu comentez, pentru ca orice as spune ar fi ca un sfat. Si nu vreau sa le dau sfaturi, fiecare isi rezolva problemele lui. Daca nu aveam echipa, puteam sa zic ca as fi facut asta sau ailalta. Dar asa nu pot", a incheiat Andone.

Ioan Andone a fost curtat intens de Dinamo, sefii din Stefan cel Mare oferindu-i un contract urias pentru nivelul din Romania, insa "Falcosul" a preferat sa mearga la Rapid.

M.D.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Andone refuza Dinamo, #oferta Dinamo Andone, #Andone antrenor Rapid , #Dinamo