Un antrenor iese la atac inainte de derbiul Dinamo - Steaua: Arata penibil!

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 09:00
3276 citiri
Un antrenor iese la atac inainte de derbiul Dinamo - Steaua: Arata penibil!
Foto: Ziare.com

Fost jucator si antrenor al lui Dinamo Bucuresti, Ioan Andone critica starea gazonului de pe stadionul din Stefan cel Mare, inaintea derbiului Romaniei de duminica seara, cu Steaua.

Dinamo are sansa de a invinge Steaua pentru prima oara dupa mai mult de 4 ani si dupa 11 meciuri fara victorie - 9 infrangeri si doua egaluri - in campionat si cupa. Andone este de parere ca ros-albastrii se multumesc si cu un egal.

"E foarte greu sa prevezi ceva. Dinamo poate sa bata, indiferent de ce probleme are. Dar terenul arata cum nu arata. Arata penibil. Ma uitam pe teren, era jumate ars. Pentru Dinamo e o problema asta. Joaca acasa si trebuie sa castige. Steaua, daca face egal, e un rezultat pozitiv.

Pana la urma, nu-i foarte important terenul, dar e unul dintre amanuntele importante. Ca joaca amandoua pe acelasi teren. Dar e important pentru echipa gazda terenul. Sunt convins ca Mircea Rednic vrea constructie", a spus fostul antrenor al lui Dinamo, joi seara, la Digi Sport.

"Dinamo - Steaua cred ca acum e echilibrat, dupa atatia ani. Nu prea a fost in ultimii ani echilibrat, Steaua a avut un plus", a adaugat acesta.

Ioan Andone a jucat la Dinamo intre anii 1983 si 1990, si a antrenat echipa in perioadele 2003-2005 si 2010-2011.

Dezastru in "Groapa": Derbiul Romaniei se joaca pe o ruina

Luni s-a decis ca National Arena sa ramana inchis, deoarece nu are aviz din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta astfel ca derbiul se va disputa pe stadionul din Stefan cel Mare, construit in urma cu 63 de ani, care insa are aprobarea ISU pentru a gazdui meciuri.

Arena alb-rosilor pare insa mai degraba o ruina decat un stadion de Liga 1. Potrivit celor de la DolceSport, bucati de tencuiala se desprind de pe ziduri, iar in tribune pavajul este spart, existand riscul ca mai multe sectoare ale arenei sa fie inchise de catre jandarmi.

National Arena ramane inchis! Derbiul Dinamo - Steaua se joaca in "Groapa"

National Arena a fost inchis de inspectorii ISU imediat dupa tragedia din clubul Colectiv, dupa ce s-a constatat ca stadionul inaugurat in urma cu patru ani si care a gazduit inclusiv o finala de Europa League nu are avizul pentru incendiu.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Ioan Andone stadion Dinamo, #Dinamo Steaua stadion Stefan cel Mare, #Dinamo Steaua stadion Groapa , #Dinamo