Ioan Andone: Meciul cu Mioveni este extrem de important

Vineri, 25 Aprilie 2008, ora 15:50
913 citiri
Ioan Andone: Meciul cu Mioveni este extrem de important

Tehnicianul formatiei CFR Cluj, Ioan Andone a declarat ca meciul de sambata, in care echipa pe care o antreneaza intalneste Dacia Mioveni este unul extrem de important. Ando s-a referit atat la lupta CFR-ului pentru titlu cat si la incercarile echipei argesene de a evita retrogradarea.

"Urmeaza pentru noi un meci extrem de important pentru ca suntem la egalitate cu Steaua. Intalnim o echipa cu care am jucat acum zece zile, dar cu siguranta aceasta partida nu va fi la fel. Fiecare meci are istoria lui. Meciul de Cupa a fost unul in care am inscris repede, iar daca vom reusi si de data aceasta sa facem acelasi lucru, vom avea un meci mai usor. Cred ca Dacia Mioveni isi joaca ultima sansa de a ramane in Liga I si va fi foarte greu. Este si pentru ei un meci foarte important", a spus Ioan Andone.

Razvan Tunaru, directorul sportiv al Daciei a precizat ca echipa ar putea fi condusa de pe banca tehnica de cei 2 secunzi, Mircea Irimescu si Fane Tara, tehnicianul Sorin Cartu avand o stare de sanatate precara.

"Nu cred ca antrenorul Sorin Cartu va putea fi prezent la meciul cu CFR Cluj, deoarece nu i-o permite starea de sanatate. El va urmari meciul la televizor, si va fi in legatura permanenta cu antrenorii secunzi Mircea Irimescu si Fane Tara pentru a le da indicatii. Ne jucam ultima noastra sansa de a ramane in prima liga. Avem nevoie de sprijinul publicului si de mai mult noroc, pentru ca CFR Cluj este o echipa de valoare, pentru care acest meci este la fel de important si decisiv", a spus Razvan Tunaru.

Dacia Mioveni primeste sambata vizita echipei CFR Cluj, intr-o partida contand pentru etapa a 32-a a Ligii I.

Un fost jucător de la CFR Cluj, favorit pentru postul de antrenor principal la Bayern München
Un fost jucător de la CFR Cluj, favorit pentru postul de antrenor principal la Bayern München
Antrenorul italian al echipei Brighton, Roberto De Zerbi, fost jucător la CFR Cluj, se află în fruntea listei de tehnicieni care ar putea să-i succeadă lui Thomas Tuchel în această vară,...
Ionel Ganea, scos cu forța din mașină de polițiști. Ioan Andone, dezgustat de gestul fostului atacant
Ionel Ganea, scos cu forța din mașină de polițiști. Ioan Andone, dezgustat de gestul fostului atacant
Poliţiştii i-au solicitat lui Ionel Ganea prin intermediul staţiei de amplificare să oprească, însă acesta și-a văzut de drum. Ionel Ganea a refuzat să oprească la semnalele...
#Liga I, #dacia mioveni, #CFR Cluj, #Ioan Andone , #stiri Ioan Andone