Sfatul lui Ghise pentru liderii USL: Sa se imbete impreuna, ca poate dupa aia se trezesc fericiti

Marti, 17 Decembrie 2013, ora 21:48
2283 citiri
Sfatul lui Ghise pentru liderii USL: Sa se imbete impreuna, ca poate dupa aia se trezesc fericiti

Senatorul PNL Ioan Ghise a criticat, marti seara, gestul colegilor din PSD, care au iesit din sala de plen pentru a nu asigura cvorumul la sedinta privind numirea lui Rares Bogdan la sefia Televiziunii Rmane.

"Sa ne si amuzam putin, ca suntem in perioada cu porcii acuma. Daca imi dati voie sa spun asa, in limbaj fotbalistic, astazi, prin modul cum au plecat din sala colegii de la PSD, se zice ca la fotbal iti da 'sort' sau cu calcaiul. Au plecat cand a inceput sedinta pentru directorul televiziunii. Eu am fost acolo, in sala.

Dar inainte sa semneze pactul de coabitare, cu doua saptamani, Basescu l-a facut porc pe Ponta, atunci nu s-au suparat si au semnat pactul. Pe mine poa' sa ma faca oricati aici porc, ca eu nu ma simt porc. Ca n-am fost si nu sunt", a spus Ghise la Antena 3.

Totodata, senatorul a subliniat ca miza guvernarii USL e prea importanta si ca liderii uniunii ar trebui sa se intalneasca de sarbatori si sa bea un pahar, astfel incat sa se trezeasca fericiti a doua zi, iar totul sa mearga bine.

Ghise le cere scuze lui Ponta si Antonescu pentru declaratiile de la Ziare.com (Video)

"E prea importanta miza guvernarii USL ca sa ne cramponam de niste chestiuni de parcurs. Si trebuie terminata si aiureala asta cu cine respira, se uita sau gandeste la Basescu la Cotroceni. Deci, liderii nostri probabil ca o sa se adune de Sarbatori sa ciocneasca un pahar, isi spun ce si-or spune.

Sfatul meu e sa se imbete impreuna, ca dupa aia poate se trezesc fericiti, ca asta-i miza tarii: guvernarea trebuie sa mearga bine si sa ne sprijinim reciproc si sa mergem impreuna la europarlamentare", a mai spus senatorul PNL.

In ultimele zile, mai multe tensiuni au pus stapanire pe uniunea politica aflata la guvernare. Acestea au fost generate de proiectele de lege dezbatute si adoptate in ultimele sedinte parlamentare, precum si de numiri controversate precum este cea de la sefia TVR, unde PSD l-a vrut pe Valentin Nicolau, iar PNL, prin vocea lui Crin Antonescu, l-a vrut pe Rares Bogdan.

In lipsa cvorumului, premierul Victor Viorel Ponta a propus adoptarea unei ordonante de Guvern in sedinta de miercuri, prin care se se asigure o conducere interimara a televiziunii publice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Ioan Ghise sfat USL, #Ioan Ghise imbatat fericire USL , #PNL